發新話題

有冇人買左i7

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

有冇人買左i7

有冇師兄買左iphone7,小弟最近都想換手機,又咁岩出iphone7..
有冇人用緊 有冇咩評價

見到又一城抄家稀疏,比起 i6 小左九十幾個巴先。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

引用:
原帖由 速鳥 於 2016-10-8 08:27 發表
見到又一城抄家稀疏,比起 i6 小左九十幾個巴先。
又一城:o
我之前去中環 旺角個D見到仲有好多

冇3.5 插頭, 好失望
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

i7 唔驚爆炸  note6先驚
安全有保證

引用:
原帖由 kof2500hk 於 2016-10-8 09:46 發表
i7 唔驚爆炸  note6先驚
安全有保證
Note7
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

Note7 已被孔布分子大手買入!

note7買炸彈返屋企

note7 最新消息  換機1換1都取消 直接退錢退機
samsung呢鋪真係玩完啦

引用:
原帖由 kof2500hk 於 2016-10-10 20:55 發表
note7 最新消息  換機1換1都取消 直接退錢退機
samsung呢鋪真係玩完啦
Samsung 遲下note8可能仲有市場

Notes7 送比至錫果幾個

引用:
原帖由 mlc130213 於 2016-10-11 00:40 發表

Samsung 遲下note8可能仲有市場
Note8無事,note鳩出事
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

發新話題