發新話題

2016女子世界杯

引用:
原帖由 zeio 於 2016-10-7 21:32 發表
候美玲可能計過條數,由土耳其到費城來回走一轉重貴過奬金
應該唔係咁計,可能天氣問題;開頭費城話打風,怕來唔到

姜姐,夠鐘開波啦

16 強
帖姐 Vs   姜姐

Yang 領先 3-0,輸 3-4

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-10-9 07:44 發表
帖雅娜4-1沈燕飛

帖雅娜晉級四強
唔係講笑,佢今次真係好大機會奪冠 ,牌就一定有

下場帖姐對手係鄭怡靜,今次真係起碼拿銀牌

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-10-9 08:52 發表
倒轉左 問題係年紀大
娜姐對人家贏多輸少呀

引用:
原帖由 Last_Exile 於 2016-10-9 11:40 發表
平野奪冠X2
過到馮大姐先算;平野都唔係打粒仔;拿第三算有運

冠軍戰應該係馮大姐對帖大姐;睇總統辯論算,遲掂都係老一輩對壨

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-10-10 07:48 發表
鄭怡靜贏了娜姐係唔係興奮過頭
睇左冠軍戰,鄭怡靜比平野個反手同開波打到完全冇計;平野個本筆記應該好勁呀

個場平野對馮大姐,真係估唔到,第一局平野完全冇力反抗,同帖姐爭第三格局;但跟住個幾局真係好精彩

引用:
原帖由 直直地 於 2016-10-10 14:45 發表
過往19年都係中國,今次中國兩個都退賽。。。

平野 呢鋪 16歲 就贏

有呢個機會,唔單止係運氣,實力,而且係一種,福氣。

恭喜!
真係講得好;今次真係運氣、實力、福份既表現
冇左中國隊;奪冠熱門係鄭怡靜、美誠、馮大姐、 SOLJA Petrissa。除 SOLJA Petrissa 外,佢贏左三位。除鄭怡靜外,其他個幾位又都係打曬奧運賽程。

今次水谷有得休息下

引用:
原帖由 airwaves 於 2016-10-10 22:50 發表

鄭怡靜都有打奧運喎?
講打曬成個賽程呀

Table tennis: Teen wins but Feng gratified by bronze
Top seed relieved despite falling in semi-final, as she rediscovers 'pure passion' for her sport.....
http://www.straitstimes.com/sport/teen-wins-but-feng-gratified-by-bronze

原本佢已拿左三次世杯單打銅牌

都幾多報導,勁多細路女時相、片段,原來佢細個打粒仔

二分14秒拿粒仔

發新話題