發新話題

2016女子世界杯

Hirano Miu 平野美宇 4:2 Feng Tianwei 馮天薇 in semi-final.

4th game was crucial and Hirano's comeback was simply epic.

平野美宇

一代新人勝舊人 平野決心最強

引用:
[quote]原帖由 HongKongFanz 於 2016/10/6 18:55 發表
帖雅娜 姜華珺 出賽

期待老將們繼續創造歷史!
可能性無限接近[/quote]
引用:
引用返自己,睇下今次係咪開口中

[quote]原帖由 zeio 於 2016/4/16 08:11 發表
港隊不如派啲新秀出去啦

敢落去唔落後於日本中華台北至奇
[/quote]

平野同伊籘爭緊位,嚟緊再挑戰石川同福原日本一姐位,邊會放過奪冠機會

Final:  Hirano Miu 平野美宇 4:0 Cheng I-Ching 鄭怡靜

Champinion: Hirano Miu 平野美宇
Only 16 years old.

鄭怡靜贏了娜姐係唔係興奮過頭

Champinion: Hirano Miu 平野美宇.gif

引用:
原帖由 nixonwin 於 2016-10-10 07:25 發表
平野同伊籘爭緊位,嚟緊再挑戰石川同福原日本一姐位,邊會放過奪冠機會
Instead of waiting 福原 to retired, 平野 tries her best to 爭位. Good!

恭喜平野

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-10-10 07:48 發表
鄭怡靜贏了娜姐係唔係興奮過頭
睇左冠軍戰,鄭怡靜比平野個反手同開波打到完全冇計;平野個本筆記應該好勁呀

個場平野對馮大姐,真係估唔到,第一局平野完全冇力反抗,同帖姐爭第三格局;但跟住個幾局真係好精彩

過往19年都係中國,今次中國兩個都退賽。。。

平野 呢鋪 16歲 就贏

有呢個機會,唔單止係運氣,實力,而且係一種,福氣。

恭喜!
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

恭喜這位小妹妹。不過這個世界冠軍含金量低,世界排名頭十五嘅球手,得兩、三個参加。

Ts2010

sour grapes

引用:
原帖由 直直地 於 2016-10-10 14:45 發表
過往19年都係中國,今次中國兩個都退賽。。。

平野 呢鋪 16歲 就贏

有呢個機會,唔單止係運氣,實力,而且係一種,福氣。

恭喜!
真係講得好;今次真係運氣、實力、福份既表現
冇左中國隊;奪冠熱門係鄭怡靜、美誠、馮大姐、 SOLJA Petrissa。除 SOLJA Petrissa 外,佢贏左三位。除鄭怡靜外,其他個幾位又都係打曬奧運賽程。

今次水谷有得休息下

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-10-10 20:50 發表

真係講得好;今次真係運氣、實力、福份既表現
冇左中國隊;奪冠熱門係鄭怡靜、美誠、馮大姐、 SOLJA Petrissa。除 SOLJA Petrissa 外,佢贏左三位。除鄭怡靜外,其他個幾位又都係打曬奧運賽程。

今次 ...
鄭怡靜都有打奧運喎?

引用:
原帖由 airwaves 於 2016-10-10 22:50 發表

鄭怡靜都有打奧運喎?
講打曬成個賽程呀

Sorry誤會咗

Hody

發新話題