發新話題

2016男子世界盃

對上一次對李尚洙(亞洲杯)輸左,今次唔好掉以輕心

扌羅唔到簽証?

黃鎮廷相持冇咩優勢,睇前三板爭奪

防守上比李尚洙做得好,好幾個暴沖都打回頭

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016/10/3 02:03 發表

德國唔需要簽證
如果係扌羅中國謢照呢?

李尚洙第二局散哂  

要調整下,對面放慢左節奏

唔手軟基本上李尚洙無位入

擦死你兩洙

唔用場外指導好似重好表現

看得 sorry/tsomlay 很不是味兒

脆切

晉身四強後,黃鎮廷道:
引用:
“Against Xu Xin I will try my best because in our previous meetings he has defeated me six times and I have only beaten him once. It is going to be difficult but I will try my best tomorrow. I never expected that I would make it the semi-finals stage because most of the players here are on the same level with me and they are top players” – Wong Chun Ting (Hong Kong).”
"我會全力迎戰許昕,因為之前佢擊敗過我六次,而我只贏過一次,呢場將會打得好艱難,但係我聽日會盡力而為。我冇諗過會打到入四強,因為呢度大部份選手同我水平相當,而佢地又係頂尖球手。"

引用:
原帖由 Patricklee 於 2016/10/3 12:32 發表

連許昕都贏過
唔知佢兩個下次用咩盲反
好死唔死,家下佢睇好嗰幾個全部出哂局,真係戥佢心酸

第三局放水,啲戲好屎

引用:
原帖由 mlc130213 於 2016/10/3 17:26 發表
想問係邊到有得睇直播??
http://www.ittf.com/ittv/

黃鎮廷正手唔中用,緊要時刻先失

第二局正手好生性,追平deuce嗰板正手前三板爆沖靚到冇朋友

第三局後開始體力跟唔上,集中力散左

發新話題