發新話題

2016男子世界盃

要調整下,對面放慢左節奏

李生又發球失誤

神級接發球!

黃鎮廷11-7 勝第三局

曾一度1-5落後

唔手軟基本上李尚洙無位入

引用:
原帖由 zeio 於 2016-10-3 02:18 發表
唔手軟基本上李尚洙無位入
宜家好似沒心機了

運氣都有

擦死你兩洙

唔用場外指導好似重好表現

黃鎮廷 4-0 李相秀

第四局-黃生3個擦網球

看得 sorry/tsomlay 很不是味兒

脆切

冇教練既?

好波

期待再勝許昕

17:45
Semifinals 四強
Wong Chun Ting VS Xu Xin
黃鎮廷 VS 許昕

加油

Hody

引用:
原帖由 zeio 於 2016-10-3 02:27 發表
看得 sorry/tsomlay 很不是味兒

脆切
連許昕都贏過
唔知佢兩個下次用咩盲反

晉身四強後,黃鎮廷道:
引用:
“Against Xu Xin I will try my best because in our previous meetings he has defeated me six times and I have only beaten him once. It is going to be difficult but I will try my best tomorrow. I never expected that I would make it the semi-finals stage because most of the players here are on the same level with me and they are top players” – Wong Chun Ting (Hong Kong).”
"我會全力迎戰許昕,因為之前佢擊敗過我六次,而我只贏過一次,呢場將會打得好艱難,但係我聽日會盡力而為。我冇諗過會打到入四強,因為呢度大部份選手同我水平相當,而佢地又係頂尖球手。"

引用:
原帖由 Patricklee 於 2016/10/3 12:32 發表

連許昕都贏過
唔知佢兩個下次用咩盲反
好死唔死,家下佢睇好嗰幾個全部出哂局,真係戥佢心酸

發新話題