26 12
發新話題

[球板討論] Butterfly 又有新品 Innerforce Layer ALC.S & ZLF.S

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

Butterfly 又有新品 Innerforce Layer ALC.S & ZLF.S

新品Innerforce Layer ALC.S 力材替换为云杉,厚度5.5mm,均重88g
新品Innerforce Layer ZLF.S 力材替换为云杉,厚度5.3mm,均重86g

http://www.butterfly.co.jp/product/blade/innerforce-layer-alcs.html

本帖最近評分記錄

Innerforce Layer ALC.S & ZLF.S

橫直都有生產

又有嘢玩

~超級榮譽~

我就係等這塊
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

BTY賺到
<-->
.

5.5mm
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

ZLF有點興趣,唔知岩唔岩我打呢?
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2016-9-30 13:59 發表
ZLF有點興趣,唔知岩唔岩我打呢?
又心思思
但願一球局,打一板好波!
快樂乒乓!

打法: 瀨網結合滴死

請問這槐zlf 幾多錢?

想問吓各位專家,zlc與zlf有何大分別,我現打Innerforce zlc,見上面塊zlf好型,心思思想

啡色

引用:
原帖由 Ronaldinho 於 2016-9-30 14:21 發表

又心思思
比你發現左Tim
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2016-9-30 18:36 發表

比你發現左Tim
有米就任性

等人打完出黎出評測先考慮

請問有冇人打緊 ALC.S?

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-11-21 09:44 發表

今日出點會打緊
Oh sorry,乜唔係出左一排呢咩

請問這槐新板的零售價是多少?

Innerforce Layer ZLF.S 力材替换为云杉,厚度5.3mm直板橫打正

26 12
發新話題
最近訪問的版塊