發新話題

年青人想揾年青人打波!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

年青人想揾年青人打波!

Hi !大家好!我19 age,初來報到

想識下d年青人一齊打下波,交流下心得同切磋下,我d技術就一般啦,冇打一排應該生疏左唔少,不過應該仲可以磋到幾十板既^^

有興趣歡迎留言/pm

Thx

有興趣

師兄係邊區打波?

吾受老人家玩
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2016-9-27 13:57 發表
吾受老人家玩
小弟 心境年輕

回復 2# 的帖子

Hi ! 元朗區,新界區會好d~

引用:
原帖由 mayuyu 於 2016-9-27 13:59 發表
Hi ! 元朗區,新界區會好d~
好有興趣,小弟 都係新界區打波

Post对地方啦,这里一定会找到波友的....
引用:
原帖由 mayuyu 於 27/9/2016 13:52 發表

想識下d年青人一齊打下波,交流下心得同切磋下,我d技術就一般啦,冇打一排應該生疏左唔少,不過應該仲可以磋到幾十板既^^

有興趣歡迎留言/pm

Thx
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

引用:
原帖由 mayuyu 於 2016-9-27 13:52 發表

有興趣歡迎留言/pm

Thx
唔介意可以去吹水區吹吓水 "緣聚網上話乒乓"
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Kerric 於 2016-9-27 15:54 發表
Post对地方啦,这里一定会找到波友的....

好波友

[quote]原帖由 Ghstt 於 2016-9-27 16:11 發表

唔介意可以去吹水區吹

發新話題