47 123
發新話題

【乒工廠】各隊員團體賽加油!!!!!!!!!

【乒工廠】各隊員團體賽加油!!!!!!!!!

明天係第一日,就由我去送死先,我會盡量抽時間去看大家的比賽,大家一定要努力呀!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-17 18:12 發表
明天係第一日,就由我去送死先,我會盡量抽時間去看大家的比賽,大家一定要努力呀!!!!liness" />liness" />liness" />
死有輕於熊毛, 重於泰山.
輸波可以輸到大汗淋漓, 又可以輸到清爽無汗味..
哈~~~~哈
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

add oil.....乒工廠廠長及廠友buddies!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-17 18:12 發表
明天係第一日,就由我去送死先,我會盡量抽時間去看大家的比賽,大家一定要努力呀!!!!liness" />
我地唔係去送死, 我地係去羸波, 兼出線 !
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

不能抽空去打, 係呢度先同各位 buddy 打打氣先.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

add oil & fire

+ oil ar.
打低種子

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-10-17 18:16 發表

死有輕於熊毛, 重於泰山.
輸波可以輸到大汗淋漓, 又可以輸到清爽無汗味..
哈~~~~哈
好句好句

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-18 00:21 發表
聽日各位請著新廠衫
有新廠3, 熱切其待

我的目標是..................贏!!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-10-17 23:16 發表
不能抽空去打, 係呢度先同各位 buddy 打打氣先.
見到你幅漫畫,我已經充滿力量了

.......................唔知有冇真人板呢

首日賽事男丁乒工一隊出線!! 恭喜各位!!!!

男丙乒工廠D小組第二,4466,呀諾打了自己身價波,大家都有收獲呀!!!

原來我同Honey打雙打係絕配呀

亞諾今天的 post 好型
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

多謝諾諾今日借長膠我玩下
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-19 00:31 發表
亞諾今天的 post 好型
佢不嬲都型

乒工一隊出線主要係條簽好姐

邊個打乒一
香港乒乓網

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-19 00:37 發表
乒工一隊出線主要係條簽好姐
冇實力,有好簽都冇意思

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-19 00:38 發表
邊個打乒一
topgun, bing, bartender, mooon

47 123
發新話題