發新話題

[積分拍賣] 長膠必備 怪拍王

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動
引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-9-26 13:27 發表

晒佢冷
難道出1800咩 ,留返比佢啦
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-26 13:28 發表

都話留比你
其實我地夾定左....一人一句又呃多幾分...
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-26 13:28 發表

難道出1800咩 ,留返比佢啦
咁絕

引用:
原帖由 q9450 於 2016-9-26 13:29 發表

其實我地夾定左....一人一句又呃多幾分...
衝出吹水區

大家齊齊呃
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-9-26 13:30 發表

衝出吹水區
我驚比人踢出吹水區咋...

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-9-26 13:30 發表

衝出吹水區

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-26 13:30 發表
大家齊齊呃
逃出瘋人院

引用:
原帖由 q9450 於 2016-9-26 13:31 發表

我驚比人踢出吹水區咋...
吹水區由 勁揪院長 話事

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-26 13:21 發表

塊板交比你
咁就多謝Tom長老先....,不過仲有另外一位長老有興趣咁喎...

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-9-26 13:31 發表

逃出瘋人院
有病人逃出瘋人院,報警
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-26 13:34 發表

有病人逃出瘋人院,報警
所以TOM長老bid 999?

引用:
原帖由 q9450 於 2016-9-26 13:37 發表

所以TOM長老bid 999?

如果我BID到請代為轉贈給Q兄

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016/9/26 13:34 發表
易筋経 > 九陽真経 > 笑傲江湖 > 養魚

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-9-28 07:16 發表

?無人通知我,難道通知了q兄

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016/9/28 08:26 發表

?無人通知我,難道通知了q兄
喵首领 也忙。建議你主動 PM 他。
易筋経 > 九陽真経 > 笑傲江湖 > 養魚

引用:
原帖由 范少伯 於 2016-9-28 08:28 發表

喵首领 也忙。建議你主動 PM 他。

勝出者請主動通知我
因為論壇每天也千多個POST 我只有一對眼
請 PM 我你的 名字 whats app 的出價
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

發新話題