發新話題

rckw [積分+金錢混合拍賣] Innershield

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動
引用:
原帖由 stephen1019 於 2016-9-22 20:36 發表
小心,一定有人等緊12:14 出招的。。R兄。。take care
一定有
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-22 22:20 發表

一定有
猜猜 他/她 是誰?

猜猜他/她通常在哪個區出現次數比較多

引用:
原帖由 鷹眼 於 2016-9-22 22:28 發表
猜猜他/她通常在哪個區出現次數比較多
好難估

引用:
原帖由 stephen1019 於 2016/9/22 20:36 發表
小心,一定有人等緊12:14 出招的。。R兄。。take care
冇所謂,因為要出價後24小時先結標,冇得執雞
本帖最近評分記錄

拭目以待.....
新欢:Butterfly 韩 ◎ 柳承敏 RSM G-MAX 10MM (94G) ● Butterfly Tenergy 05 (Red)
新宠:Butterfly 韩 ◎ 金澤洙 KTS 10.5MM (特注 97G) ● Butterfly Tenergy 25 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Butterfly Tenergy 80 (Red)
旧爱:Butterfly 闪光系列-5 ● Tibhar Evolution MX-P (Red)

引用:
原帖由 sorry 於 2016/9/22 22:45 發表
冇一定架.............
今晚00:14出價,extend去明晚00:14完bor..

個個等睇戲

睇下誰得到這塊板
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

仲有不足 1 小時

最後會有人出現吧

就快有結果

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-9-22 23:32 發表
最後會有人出現吧
期待

本帖最近評分記錄

在下。。。如果成功 bid 到 Septear 而有 900 分或以上剩余,可以代 R 兄找尾數 800 分嗎? 能夠不用金钱感觉较有意
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

突然出现。夠惊嚇吧?!

在下。。。如果成功 bid 到 Septear 而有 900 分或以上剩余,可以代 R 兄找尾數 800 分嗎? 能夠不用金钱感觉较有意義啊。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016/9/22 23:36 發表
在下。。。如果成功 bid 到 Septear 而有 900 分或以上剩余,可以代 R 兄找尾數 800 分嗎? 能夠不用金钱感觉较有意
好意 心領了 跟遊戲規則,小弟BID, 小弟付
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-9-22 23:37 發表
突然出现。夠惊嚇吧?!
唔驚嚇,怕唔知你會出現

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-9-22 23:37 發表
突然出现。夠惊嚇吧?!
驚嚇到不足

發新話題