57 123
發新話題

為左乒總盃, 你可以去到幾儘?

當然有興趣

引用:
原帖由 芝c高比 於 2016-9-20 13:25 發表

上週公司乒乓球內部賽, 我四強對老板個仔, 開賽前老板說年底前想升我職, 問我有無興趣.....

你知幾多?
引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-9-20 13:22 發表

邊有話搶唔搶, 係你既就搶唔走

引用:
原帖由 jacky1021 於 2016-9-20 14:58 發表
你知幾多?

我只係話 任何情況都係, 係你既就搶唔走
反正吳都只係俾人踢來踢去

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-9-20 15:20 發表

所以我咪問你知幾多囉!

引用:
原帖由 jacky1021 於 2016-9-20 13:52 發表
你岩,但不可一時之氣,公司內部賽,大家明白架啦,我曾經都在舊公司總區內部賽輸俾一位我十分尊敬的上級,最後上級奪冠,送給長官退休的一份好禮物

可能我人唔响你個江湖 你公司真係赢到你既唔會超過3人吧
要你輸波場戲真係好難做得好睇。。。

引用:
原帖由 jacky1021 於 2016-9-20 15:22 發表

所以我咪問你知幾多囉!
內情我唔知既 只係睇到吳俾人踢來踢去

我指的踢來踢去係從 吳拿完里奧訓練獎學金後又俾人放棄冇得玩
依家里奧完又彈返出來。 以球迷角度睇既
我乜內情都唔知 而且知都唔應該講出來
但總可以從球迷角度睇下佢點解消失又出來呀話

"正常情況"
引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-9-20 15:20 發表

引用:
原帖由 sammon 於 2016-9-19 14:26 發表
莎莎奪冠咁定擋,今次關鍵應該係唐鵬 ! 不是穎嵐...
唐鵬固然關鍵,但原來李漢銘夾鄭楚峰的男雙守得住進決賽都好關鍵,因8強和準決賽吳穎嵐都輸了女單,男雙輸埋要打第5場男單便不輕易言勝了

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

每一場都好關鍵,排陣又關鍵,本身整體實力也關鍵,所以我地今次奪亞也是超額完成,本身諗住8強出局,對方的外援來不到才有機會,入到決賽當然係有希望的,第1場win到就好大機會打到第5分

57 123
發新話題