發新話題

水谷準凱旋回國,接受訪問,順道同蝴碟賣廣告

水谷準凱旋回國,接受訪問,順道同蝴碟賣廣告

本帖最近評分記錄

恨死港隊……

引到人想拿返支水谷出來打波
<-->
.

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-9-2 18:09 發表
YUVRGVS65Vo
n1gFShcMI7A
男團雙打果場如果俾佢地贏左,冠軍誰屬真係好難講。
出售中二手球拍:
  • 1)Xiom Vega Euro (FL) 極新 無傷 $600
  • 2)Xiom Vega Pro (FL) 極新 無傷$800
  • +100附送一塊只打過三次的二手MXS膠皮

回復 4# 的帖子

Ching講得對,如果雙打wins,尾埸水谷爆埋科豆,咁就正,

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-9-3 03:26 發表
Ching講得對,如果雙打wins,尾埸水谷爆埋科豆,咁就正,
唔好咁啦,劉教練即場吐血身亡都似

計我話當時應該落水谷打雙打, 對面許昕啱啱輸波再要對住水谷實膽怯, 日本仔贏面會大好多, 吉村真係零發揮, 把握唔倒機會, 到時打到第五場就真係五五波, 就算要輸都有所交代, 亦都可以將個肥官員嚇餐飽, 好過依家咁四局玩完, 水谷無得發圍。

引用:
原帖由 TurboZ 於 2016-9-3 08:21 發表
計我話當時應該落水谷打雙打, 對面許昕啱啱輸波再要對住水谷實膽怯, 日本仔贏面會大好多, 吉村真係零發揮, 把握唔倒機會, 到時打到第五場就真係五五波, 就算要輸都有所交代, 亦都可以將個肥官員嚇餐飽,  ...
其實現在胖官員已嚇餐䬲了,在雙打那場,他非常緊張,因為佢都知張繼科有可能輸比水谷隼。
出售中二手球拍:
  • 1)Xiom Vega Euro (FL) 極新 無傷 $600
  • 2)Xiom Vega Pro (FL) 極新 無傷$800
  • +100附送一塊只打過三次的二手MXS膠皮

引用:
原帖由 TurboZ 於 2016-9-3 08:21 發表
計我話當時應該落水谷打雙打, 對面許昕啱啱輸波再要對住水谷實膽怯, 日本仔贏面會大好多, 吉村真係零發揮, 把握唔倒機會, 到時打到第五場就真係五五波, 就算要輸都有所交代, 亦都可以將個肥官員嚇餐飽,  ...
出場次序一早要排定啦
邊有得話看見水谷贏波就打埋雙打

今日我發現真係好多人唔知規則

雙打嗰場係可以响第二場單打完結後決定

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-9-3 04:24 發表

唔好咁啦,劉教練即場吐血身亡都似
他會把戒指吞下去

引用:
原帖由 zeio 於 2016-9-4 00:35 發表
今日我發現真係好多人唔知規則

雙打嗰場係可以响第二場單打完結後決定
點會比水生打 ,就算你贏雙打,跟手輸比馬龍,尾場又係輸。
剛剛先醒起,水生係咪計韓國 RSM 後第一位起奧運金牌賽上贏過中國選手既人

發新話題