26 12
發新話題

即係吳穎嵐歸隊?

佢歸隊 ,希望佢可以打返上來

引用:
原帖由 airwaves 於 2016-8-30 21:07 發表
佢歸隊 ,希望佢可以打返上來
堅料?

乒超領隊 : 雄昇球會

回復 4# 的帖子

我唔知道佢係咪歸隊,不過消息由乒總官網出,所以我估係真料,希望係真

吳穎嵐 +油

傳聞歸咗隊……

引用:
原帖由 wtsangmf 於 2016-8-30 22:12 發表
傳聞歸咗隊……
離隊都沒有交代。如歸隊一定當沒有事情發生過?

弓起弓起
主拍 Taksim   正手 05FX   反手 省狂

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-8-30 22:31 發表

離隊都沒有交代。如歸隊一定當沒有事情發生過?
離隊佢唔認都唔得, 冇得去2016rio
歸隊就可能係 佢比minnie 更有希望幫忙東京拿牌

七月已經見佢同港隊備戰里約,當時覺得奇

番炒舊愛,之後比人飛更傷.

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2016-8-31 00:20 發表

離隊佢唔認都唔得, 冇得去2016rio
歸隊就可能係 佢比minnie 更有希望幫忙東京拿牌
始終吳穎嵐同李浩晴的女雙最夾

Chunchun/Rainbow

恭喜
<-->
.

引用:
原帖由 HKSpurs 於 2016-8-31 11:19 發表

始終吳穎嵐同李浩晴的女雙最夾
里約

但假如帖唔退位或退化 吳又可能冇得打奧運而再次退隊。。。

定係其實佢可能係消失之年幾已經祕密入籍其他地方

或是姚彥拿特區護照幫香港隊打, 咁吳都係凍過水

但以吳的成績, 每月三幾萬的資助我覺得唔好為啖氣唔拿丫

我唔係唔支持佢,亦唔係唔支持港隊,只係總要有個完整交代整件事的來龍去脈 . 始終係打職業係份工,邊有人無端端失蹤年多,走出嚟無交代無理由而留返個位比妳 . 仲要係代表香港又有咁多粉絲支持 . 始終要說話吧 ?!
乒超領隊 : 雄昇球會

引用:
原帖由 葉師傅 於 2016-8-31 20:02 發表
我唔係唔支持佢,亦唔係唔支持港隊,只係總要有個完整交代整件事的來龍去脈 . 始終係打職業係份工,邊有人無端端失蹤年多,走出嚟無交代無理由而留返個位比妳 . 仲要係代表香港又有咁多粉絲支持 . 始終要說話吧 ?!
內幕消息?

26 12
發新話題