33 12
發新話題

2016 中國公開賽

引用:
原帖由 TAMCA 於 2016-9-13 15:35 發表
中國主埸,排名第十以上的中國隊员也可以參加,佢哋好勁好搏隨時八強都係中國隊 ,其他國家玩黎做乜?比十幾部攝錄機影哂做研究咩?
所以咪唔來囉 ;好在先頭有個表演賽,可以重有幾個比較高排名既洋鬼子留底做下樣;其實得67名參賽者;除女單外,其他項目冇預賽
而且同 2016 Asian J & C Table Tennis Championships 撞期,都唔知攪邊個料

U21 賽事,港隊有機拿冠喎

何鈞傑打兩場奪冠

杜凱琹亞軍

繼續加油!

回復 22# 的帖子

拿 冠個位女球手,冇記錯係進口貨

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-9-15 22:20 發表
拿 冠個位女球手,冇記錯係進口貨
D奧運秘密武器

曾尖,丁寧喺北京隊嗰師妹

係喎,何鈞傑今次起碼收五千獎金 (U21 冠軍、男單16或32強、男雙四強),過肥仔中秋節

引用:
原帖由 airwaves 於 2016-9-15 23:57 發表
曾尖,丁寧喺北京隊嗰師妹
唔該,唔洗點攪青訓就打贏(雖然分好貼)

快睇 ittv,張繼科打第一場波,萬千少女場邊打氣:叫到

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-9-16 13:34 發表
快睇 ittv,張繼科打第一場波,萬千少女場邊打氣:叫到
真係咁夠人氣?
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-9-16 23:54 發表
梁夏銀
梁夏銀反手打得好好,不過唔知係李姐姐定教練問題,放好多波落梁夏銀反手

黃鎮廷 VS 樊振東
1-0

黃鎮廷 2-0 領先

2-1

33 12
發新話題