49 123
發新話題

有冇人係淘寶買個球拍?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

有冇人係淘寶買個球拍?

見到淘寶D球拍都好平下。
原來要成千元既野,淘寶賣到二百幾元就有交易.
見到又一堆好評 官方正品等等等。

唔知有冇師兄係淘寶買過野 可以交換下心得

一堆好評 官方正品 可以是人為的製造
原來要成千元既野,淘寶賣到二百幾元 ,只會系二百幾元的質素
你可以去買,但一定比唔到你成千元的質素你,錢多可以買來玩下,認真就唔好啦

回復 1# 的帖子

唔好貪平啦, 100%假... 大陸買真野應該會貴過香港.
一般stiga, donic 板 , 最平既香港賣2-300蚊有,
另外球拍買實物拿上手試下手感好...

國產正品
主:Donic ZhouYu Two (Xiom Vega China + Vega Europe 2.0)
副:120G 日直單檜(Xiom Omega V Tour)

但係佢可以去官網防偽:O

狂飆王底板,butterfly T3,狂飆III,賣二百幾  

官方防偽個系統係咪可以做假

有黏性的05
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

睇吓你要乜野货色,大嘅店就一定正品,例如吸x力,螢x等,一定正货,睇佢店开了多久,一间店有5年以上就比較隐陣

回復 7# 的帖子

你認真?
你買過咩

我去淘X買銀河, 世奧得, 紅雙喜等等, 冇問題... 如果唔知邊D店信得過, 可以去品牌直營旗艦店.. 貴幾十, 不過就唔使擔心係假..

外國牌子e.g. Stiga就唔使上淘寶, 真貨唔會比HK平...

HK成千元 vs TB二百幾 果D... 99%假啦..

我仲見係2舊水左右紅柳中直

引用:
原帖由 rckw 於 2016-8-29 17:49 發表
HK成千元 vs TB二百幾 果D... 99%假啦..

我仲見係2舊水左右紅柳中直
咁红柳美桧佢亦都冇話係正品,亦冇話係日桧,基本淘宝有D係平遇香港,當然更推荐香港消费
但nittaku膠皮,真係淘宝平好多,而且是正貨 g1平好多

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016/8/29 17:40 發表
睇吓你要乜野货色,大嘅店就一定正品,例如吸x力,螢x等,一定正货,睇佢店开了多久,一间店有5年以上就比較隐陣
我去開金X,YaoXXX

Tenergy100蚊兩塊

引用:
原帖由 slavfung 於 2016-8-29 19:30 發表
Tenergy100蚊兩塊
仲有tenergy膠皮,無海綿5蚊一塊,咩型號都有任君選擇

回復 9# 的帖子

螢x... 賣xiom假袋 800人仔一個, 比我踢穿左就話無貨tim.

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-8-29 17:38 發表
有黏性的05
省級 T05, 專業級版來

在淘寶,外國正版貴過你在鋪頭買,國貨過平(低過七折)都有機係假;在淘寶,我買過波同長膠,波友就話波(銀河3*籃盒)貴過大陸一般鋪頭,長膠(大維)就話係假
引用:
原帖由 GatienExtra 於 2016-8-29 19:33 發表

仲有tenergy膠皮,無海綿5蚊一塊,咩型號都有任君選擇
重有一假賠十

淘寶宜買國內品牌如世奧得, 其他外國品牌又不是特別優惠(覺得淘寶賣家沒有POWER入到平貨來賣), 主要眼看手勿動就好了.

<-->
.

[quote]原帖由 michaelwwk 於 2016-8-29 18:23 發表

咁红柳美桧佢亦都冇話係正品,亦冇話係日桧,基本淘

睇你自己本身要求啦,以前買過昆虫银色方形板套,128人仔,我唔期望佢係正品,但用到现在

如果自已中意大品牌就咪揾馬云

49 123
發新話題