發新話題

有冇人係淘寶買個球拍?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
阿里巴巴創辦人馬雲,今日他於杭州的投資者大會上再發偉論,「很多假貨,產品和服務做得比真品還好、更平。」

啱啱買左塊世奧得MGA, 去品牌直營店買, 唔會係假; 不過如果要買世奧得, 其實去陞威仲好, 高sir個價平過淘寶+運費 只不過我不在HK, 去TB方便D.

HD997, 戰錘 高sir個價完勝TB.. 所以國產牌子都唔一定TB平.

係淘寶買乒乓球用品幾年 一直都好對辦

話假貨果D 因為唔識揀者.....正貨來講

外國品牌一般比香港平30-50蚊左右
國內牌子就真係平好多

如果價格同香港差距太大既 係人都知乜野黎。。。

我呢塊絕對抵玩liness" />liness" /> liness" />liness" /> liness" />liness" />

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tomcat 於 2016-8-30 23:35 發表
阿里巴巴創辦人馬雲,今日他於杭州的投資者大會上再發偉論,「很多假貨,產品和服務做得比真品還好、更平。」
咁又係,今日起球會撞到位西人拿住塊龍五,正手狂三籃綿,反手 T05 ;兩塊膠唔食西,打出來既波,又沉又有下旋,佢係咁介、撞 d 球,打到我

回復 26# 的帖子

NICE

引用:
原帖由 金擇魚 於 2016-9-2 20:29 發表
我呢塊絕對抵玩liness" />liness" /> liness" />liness" /> liness" />liness" />
同 hrt 差幾多

Are the rubbers in taobao reliable? Seems that there are more fake products than real products in taobao. NO OFFENSE

And also the blades.

睇下好啦 。。。。。。。

引用:
原帖由 Ghstt 於 2016/9/5 14:16 發表
And also the blades.
品牌官方直營店肯定冇問題, 會唔會平D就自己格價吧.

利申: 有在二手區放淘寶拍.

thanks...........

係淘寶買過假蝴蝶王
手感完全唔同 唔知咩木黎

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-9-5 13:56 發表

同 hrt 差幾多
99蚊人仔包郵  .729黑檀5夾

回復 36# 的帖子

蝴蝶王 藍錦國狂 BUTTERFLY T64

二百幾蚊人仔

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2016-9-2 08:26 發表
係淘寶買乒乓球用品幾年 一直都好對辦

話假貨果D 因為唔識揀者.....正貨來講

外國品牌一般比香港平30-50蚊左右
國內牌子就真係平好多

如果價格同香港差距太大既 係人都知乜野黎。。。

貴過5舊都唔會考慮,不過剛買了塊勁極7

我玩了淘寶八年, 買賣各佔一半, 可以告訴樓主呢個情況絕對是假的。

當然也有不少是賣真貨的! 但一定唔會咁平。
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

引用:
原帖由 lsmsam2005 於 2016/9/27 11:25 發表
幾真下
https://world.taobao.com/item/36321952843.htm#detail
呢D個價假得太明顯,最怕係正品價錢賣高仿。

發新話題