27 12
發新話題

【網友分享】: 從外國訂購兵器分享

【網友分享】: 從外國訂購兵器分享

有無人可以分享下呀.......................

或者有相關之網頁呀........................thanks
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-14 10:38 發表
http://www.iruiru.com
貓貓你試過未架 ............要幾耐先收到貨呀?
最新乒器...........................................

小過童,24號就係練波球局啦,你而家訂板都多數嚟唔切啦。不如遲啲去日本旅行時親身揀仲好啦。

買過 兩三日便收到, ok 架.
但要付運費
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-14 11:02 發表
買過 兩三日便收到, ok 架.
但要付運費
明白...............  1 St Zone ( Hong Kong )

[size=-1]The shipping charge and the service charge" Table
[size=-1]Weight[size=-1]|
[size=-1]1st zone[size=-1]|
[size=-1]2A zone[size=-1]|
[size=-1]2B zone[size=-1]|
[size=-1]3rd zone
[size=-1]500g[size=-1]|[size=-1]1500YEN[size=-1]|[size=-1]1900YEN[size=-1]|[size=-1]2200YEN[size=-1]|[size=-1]2500YEN
[size=-1]1000g[size=-1]|[size=-1]2200YEN[size=-1]|[size=-1]2800YEN[size=-1]|[size=-1]3200YEN[size=-1]|[size=-1]4200YEN
[size=-1]1500g[size=-1]|[size=-1]2800YEN[size=-1]|[size=-1]3600YEN[size=-1]|[size=-1]4100YEN[size=-1]|[size=-1]5800YEN
[size=-1]2000g[size=-1]|[size=-1]3400YEN[size=-1]|[size=-1]4400YEN[size=-1]|[size=-1]5000YEN[size=-1]|[size=-1]7400YEN

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 10:56 發表
小過童,24號就係練波球局啦,你而家訂板都多數嚟唔切啦。不如遲啲去日本旅行時親身揀仲好啦。
Good idea ............but I need to save money for 去日本旅行時親身揀兵器

回復 7# 的帖子

一塊板唔會過500g,咁都係多百幾蚊,好似平過機票好多

問下乒匯日本叔叔幾時會過日本,叫佢帶貨睇下得唔得

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:33 發表
問下乒匯日本叔叔幾時會過日本,叫佢帶貨睇下得唔得
都系一個好提意...............

第一選擇 : 我的選擇系 閃光 10 ............約$380-$400 .元 ( 不包運費 )

第二選擇 : Cypress-S ............................約 $ 650  ( 不包運費 )

手頭鬆D的話會選擇.............蔣彭龍   約 $950 ( 不包運費 )

咦,先進阿Siu Sir標閃光10-$420,蔣彭-$750,雖然話VIP價,但係點解會平咁多(蔣)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:48 發表
咦,先進阿Siu Sir標閃光10-$420,蔣彭-$750,雖然話VIP價,但係點解會平咁多(蔣)
系真唔系呀.................

點樣先叫做 VIP 呀 ?話時話我都未去過先進 真系鄉里

你行埋去話好仰慕佢就多數得。你要我可以幫你問一問,有時佢網站啲價未必咁update。

就今晚收工過去..............睇下有無斬獲

打咗電話過去先呀(2134-1264),話就話收9:00,但此人經常性唔喺度。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 11:48 發表
先進買果塊應唔係蔣單檜,而係蔣碳,蔣碳唔好打ga

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-14 12:04 發表

先進買果塊應唔係蔣單檜,而係蔣碳,蔣碳唔好打ga
哦,有咁嘅分別!小弟唔係用日直,唔識咁多,多謝廠長兄提醒。小過童兄你自己睇真啲啦。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 12:03 發表
打咗電話過去先呀(2134-1264),話就話收9:00,但此人經常性唔喺度。
唔該曬 kwok 兄,我今晚都系唔過啦!

因為有神秘 ( 超級網友 ) PM 我,正有我所需之兵器出讓 ( 可能系非常之簾價 )

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 12:14 發表

哦,有咁嘅分別!小弟唔係用日直,唔識咁多,多謝廠長兄提醒。小過童兄你自己睇真啲啦。
客氣客氣!!! 舉手之勞啦

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-14 17:12 發表
有冇中文睇==
唔明你講乜

27 12
發新話題