發新話題

繼科入到決賽咪有機會雙滿貫

繼科入到決賽咪有機會雙滿貫

加油努力!!!

大分3:0啦ging

向銀牌進發)))))))))

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

Yeah!!!4:1,決賽馬龍對繼科

一句指令,可能馬龍都要讓路

張繼科4:1薩姆索諾夫
           11:9
            9:11
每一局都係贏少少!

引用:
原帖由 york555 於 2016/8/11 23:19 發表
張繼科4:1薩姆索諾夫
            9:11
每一局都係贏少少!
Z:S - 11:9, 13:11, 12:10, 6:11, 11:9...

回復 7# 的帖子

吹水唔抺嘴

睇來馬龍打法似丁寧, 擅打相持, 講上台, 較穩陣, 張繼科打法似李曉霞, 追求一板發力沖死人, 但相對失誤也較多, 男單決賽同女單有好多相似地方, 希望唔會來個翻版再一次畀人話造馬啦, 無論邊個輸邊個贏都好, 一定要去盡CHO到底呀 !

感謝分享……………………
本帖最近評分記錄
  • cprc1213 -4 惡意灌水 2016-8-13 00:30

真係來個女單翻版, 但今次輸0:4就有啲意外, 或者真係如評述所講繼科腰傷又發, 昨日睇佢打老薩到最後階段真係有啲似, 再唔一口氣贏第五局真係有可能畀老薩翻盤。今日繼科對馬龍輸第一局後就開始氣勢全失, 贏波都唔Draw一聲, 好似返番去打公開賽的半睡狀態, 同之前打幾場的鬥志比較可以話係蕩然無存。相反龍哥由頭Draw到尾, 氣勢如虹, 無人可擋, 金牌實至名歸。恭喜恭喜。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 sorry 於 2016-8-11 23:18 發表
誰可以贏國㮪話事
正解。。。。。。。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

發新話題