發新話題

【老餅隊球局】 ( 第二次招集 ) 24/10 星期五 (完)

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-10-16 12:43 發表
仲有冇位? 我打呀 liness" />  MB組 , 練基本功球局 , 唔打訓唔著
歡迎。因為加咗枱,所以可以多啲人打。

引用:
原帖由 collin 於 2008-10-16 12:48 發表
我想參加, 也想用有一張檯比我全時間練習基本功.
到時我哋可以考慮留一張枱只作練習用途,不過就可能要多人輪流共用一張枱,而且真係練起上嚟我諗都無可能一個人不停咁練落去,真係會死人架。

多口問句,collin 兄是哪一年齡組別的?

一樓參加球局者名單後面已加上各人所屬組別,請大家看看有無錯漏。也有一些未知年齡組別的球友,不介意的話也請留下你的年齡組別。

kwokwy兄我是mb組的都係老野一名還有球技差不要介意

引用:
原帖由 david 於 2008-10-16 14:33 發表
我都系老野一名 ..............球技就...............
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 david 於 2008-10-16 14:33 發表
最近「杜先生事件」已經說明咗呢個壇最重視球品而非球技,所以大家都唔使太介意自己球技水平,唔好練到好,突破自我,亦都係今次球局嘅目標之一。

講得非常正確以球會友呀

同 HKTTF 賣下廣告先 :

More ball game , More friends
最新乒器...........................................

老餅球友

kwokwy 兄,

我也是老餅,  請準參加

macdonald
mac

我是MC組的, 可否向各長輩學野?

唔知重有冇位呢?

kwok 兄,我們的球局是否 full 了,因有 pycmark & bartender 兄 wait for reply .

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-17 12:56 發表

練拉吾練搓 , 輸到汝訓街

我地先練拉後練搓,老餅唔會心思穩 C9

我諗到此為止啦,加埋pycmark & bartender 同飛雪三位就13個人,Full啦。我今日成日俾老細捉住,未得手搞啲post呀。

引用:
原帖由 pycmak 於 2008-10-16 17:35 發表
kwokwy 兄,

我也是老餅,  請準參加

macdonald
added.............

引用:
原帖由 bartender 於 2008-10-16 19:57 發表
我是MC組的, 可否向各長輩學野?

唔知重有冇位呢?
Added..................

引用:
原帖由 飛雪 於 2008-10-17 12:53 發表
I want to join.  重有冇位呀 (前幾日電腦壞左) ?  老餅 / 搞手

謝謝
Added..................

哈哈..............又成為本週熱門第一位 post

各位球友,好多謝大家捧場。今次呢個球局只有三張枱,但係就已經有13個人參加,已經爆棚啦,其他球友只好等下次機會啦。希望我哋到時玩得開心,到時大家都可以有所突破,等啲後生仔唔好以為老餅就無料到。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-17 12:56 發表

練拉吾練搓 , 輸到汝訓街
打波要夠high,瞓街都照拉

發新話題