發新話題

【老餅隊球局】 ( 第二次招集 ) 24/10 星期五 (完)

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-13 13:57 發表
唔練基本功,到老一場空

日期:2008年10月24日
時間:9:00pm-11:00pm
地點:北河街市政局體育館4、5號乒乓球室
   九龍深水埗基隆街333號北河街市政大廈五至U六樓 (電話:27291010)
名額:8人
費用: ...
點解我排頭位,系咪跟年齡排架
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-14 16:24 發表

點解我排頭位,系咪跟年齡排架  
你扯頭嗎,硬係擺你先啦,老餅領隊

跟外觀排

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 19:49 發表
跟外觀排
你應該排最尾wo, 你最吾似老餅呀

好,下次有機會再打

回復 48# 的帖子

康文署舉辦的分齡乒乓球比賽 , 先進組別有3組 , MA組是55歲或以上 , MB組是45至54歲 , 而MC組是35至44歲

p.s. 根據06年的人口統計 , 有57.3%男性是35歲以上

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-10-14 19:54 發表

你應該排最尾wo, 你最吾似老餅呀
我意思係最靚仔嗰個排頭位。

回復 1# 的帖子

HiHi,

I want to join,
Can I be placed at no. 5?

Thx

引用:
原帖由 至高境界 於 2008-10-14 23:19 發表
HiHi,

I want to join,
Can I be placed at no. 5?

Thx
welcome. Which group do you belong to? MA? MB? or MC?

回復 52# 的帖子

I am MC

引用:
原帖由 至高境界 於 2008-10-15 00:45 發表
I am MCliness" />
added.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-10-14 22:52 發表

我意思係最靚仔嗰個排頭位。
Yes..............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最新乒器...........................................

嘩,好爆笑 呢個係小小過童?0

還可以book 3號場呢 , 未FULL

Ah Kwok,
我book 多左一張枱
3 号枱 9-11pm.
而家我地有3張,睇下可吾可以多的人玩,
一次見多幾過新面孔

可以呀,有興趣的餅友請留言。

push...................

究竟係「老餅球局」抑或「練波球局」受歡迎呢?竟然搞到要加枱。

我真系要練基本工呀

尋晚成晚之球局完全無來回板數

真系要改善、改善

仲有冇位? 我打呀   MB組 , 練基本功球局 , 唔打訓唔著

發新話題