發新話題

如果 ...... 會否訓唔著

如果 ...... 會否訓唔著

大分 2:2
細分 10:4
連比人追六球 打至 10:10
Head 住
11:10
12:11
13:12
14:13
最后輸 14:16

太殘忍了
<-->
.

不會…………………………

冇乜特别!如果訓吾著,就睇吓2006年全国賽王建军vs馬琳,應該可以早唞

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

命運,如果能選擇 . . .

這場連輸6球最後輸掉賽事是否在香港發生??眼淚應該控制不了焉……

06年似乎耐左啲,近期有水谷vs許昕,案例差不多又係决勝局10:4,可能更有啟發性,世界頂尖高手都會有相同遭遇,王建军vs馬琳已經係經典中嘅經典!

http://cdn.laola1.tv/ittf/iframe/player.html?pfad=mp4:CHANNEL1-Seniors/2016/ittf_kuwait/160319_t1_MIZUTANI_Jun_JPN_XU_Xin_CHN

可惜!可惜!

直頭坐唔安食唔落呀…
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

訓唔著......咪想咔點解俾人追6球囉!!!

曾經有人連head 八個 deduce one 都win 唔到

Hody

其實有人試過贏住10:0輸返10:12
嗰個人更加瞓唔著
夢想不是為了給人看而存在的,而是為了實現而存在的。

比我一定會

下次你輸緊10:4既時候,就知到唔系輸硬。

有呢個信念,比你贏完10:4 之後贏11:4   更重要。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

發新話題