發新話題

假如我是冰总

當初沒有預計其潛在價值嗎? 如有衡量過, 可能就不會太花錢幹這個投資.

<-->
.

唉!别提了,投资失败了&#128557;
本帖最近評分記錄
  • 乒乓在線 +8 由熱誠進化成坦率, 誠懇 2016-7-22 17:02

引用:
原帖由 見義勇為 於 21-7-2016 13:46 發表

冇錯!每年繼續比錢報名,比錢續會,唔等於有比賽打,今朝10點10分前已經滿了女丙
冇錯!每年繼續比錢報名,比錢續會,唔等於有比賽打,今朝10點10分前已經滿了男丁團
本帖最近評分記錄

其他國家教練註冊費是多少呢

引用:
原帖由 JZ 於 2016-7-22 14:32 發表
您误会了我的意思!我是说拿了香港教练牌出去教球人家是承认教练牌是真的,但就好像你拿着中国足球的教练牌去别的国家做教练会有人 ...
哈哈 ! 唔好講出國,係香港有牌都未必有人搵你教 .
本帖最近評分記錄
乒超領隊 : 雄昇球會

哈哈 也许你说的对吧

我这样的小教练哪有人会请呀!和大牌教练没得比,您说的很到位
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 JZ 於 2016-7-22 20:29 發表
我这样的小教练哪有人会请呀!和大牌教练没得比,您说的很到位
千其唔好睇小自己,大有大做細有細做 . 葉問2講過人有高低之分,但無貴賤之別 .

谢谢您的鼓励 我会更加努力的

引用:
原帖由 見義勇為 於 2016-7-21 18:49 發表

報名費1000,截止日期21/7
這類資料錯誤,在冰總網页上時常都有,我們都已習慣了多年。這類資料或內容錯誤,其實有冇複核,又算吾算係「丟架」呢?

引用:
原帖由 JZ 於 2016-7-20 23:28 發表
我拿律师 会计师 医师这些牌 去别的地方可以被承认!我拿香港乒乓球教练牌去别的地方谁承认呀?香港教练牌只是私人的公司&#2 ...
香港的律師、醫師、會計師
除了香港
可以去歐、美、日執業咩?

去内地可以吧

引用:
原帖由 道山才子 於 2016-7-22 22:49 發表

香港的律師、醫師、會計師
除了香港
可以去歐、美、日執業咩?
據我所知以乒乓球運動嚟計,有國際教練牌可以到當地既總會註冊,成為當地認可教練 . 睇電影流氓醫生講主角劉文醫生係醫學院畢唔到達業,後來佢自己係外面攞左國際牌返嚟香港執業 . 可惜最後因為攞牌個國家退出英聯邦,所以變左無牌行醫,但冇人知仲比佢係醫院做出手術 . 電影就係咁搞笑 !  

假假地---香港都有斯洛佛克教練,

響應一帶一佬可能有出路架!!!

成日都斯洛佛克教練
斯洛佛克教練點黎架.
東歐人?

路過說說,,如果大家有去過24號伊館羽毛
,
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

出唔到字,就知道大家管理方法是如何高下立見
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

yes

引用:
原帖由 JZ 於 2016-7-20 13:31 發表
假如我是冰总:我不会拼命的让人每年花钱注册,而到比赛时很多人却无法报名参加!就像歌星开演唱会体育馆明明只可以容&#3243 ...
樓主說得好,時間過了大半年了,各位見到兵總有丁點改善嗎?[color=Red]
起來吧!
psycho

發新話題