22 12
發新話題

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既靚仔(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好靚仔,咁我就話佢地的確上係一件靚仔,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係靚仔都不如,咁啱佢地其中一件靚仔既女朋友聽到就同番佢地個兩件靚仔講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲靚仔真係世界級

Ps.張相係佢地兩件靚仔既樣

相Link在下面
[attach]~37459[/attach]

板主示意:已更改人樣相片連結。

回復 5# 的帖子

點解呢。。。。。。。。。

回復 10# 的帖子

我之前淨係話佢地!!!!

回復 12# 的帖子

你咪繼續護主囉,我無屈佢地,我個朋友可做證,估唔到佢地可以咁無賴
另外試問下有邊個做錯左野會認架,如果會既呢個世界就唔需要法官同警察

回復 14# 的帖子

我呢啲都叫做非君子行為?
真係好笑
我呢啲叫為民除害

回復 20# 的帖子

我討伐佢地唔係因為輸波,而且我好少輸俾佢地,而係我見佢地不繼咁樣串人又侮辱啲對手,覺得要俾啲教訓佢地姐,我都係想佢地以後唔好咁目中無人姐,因為無論輸贏都好,對手都係人,唔應該去串人同講啲侮辱性說話去抵毀人

昨日係荃灣分齡見到兩件人渣

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既垃圾(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好垃圾,咁我就話佢地的確上係一件垃圾,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係人渣都不如,咁啱佢地其中一件垃圾既女朋友聽到就同番佢地個兩件垃圾講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲人渣真係世界級

Ps.張相係佢地兩件垃圾既樣
[attach]37464[/attach]
本帖最近評分記錄
  • sorry -7 2016-7-4 21:11
  • wlwlwl -7 重複發帖 2016-7-4 21:04

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既垃圾(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好垃圾,咁我就話佢地的確上係一件垃圾,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係人渣都不如,咁啱佢地其中一件垃圾既女朋友聽到就同番佢地個兩件垃圾講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲人渣真係世界級

Ps.張相係佢地兩件垃圾既樣

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • wlwlwl -7 重複發帖 2016-7-4 21:37
  • sorry -7 2016-7-4 21:34

回復 4# 的帖子

佢地緊係唔回應啦,因為呢單野既道理係我到,佢地連一個幫自己辯護既point都無,呢單野等上蘋果日報啦

總之個記者叫我俾料佢,如果資料齊全就會出

因為我本身份人好討厭一啲其身不正,雙面人同埋目中無人既人,而且我自己亦對一啲唔公義既野好睇唔過眼,所以會好執著,會不惜一切代價去教訓呢啲人,所以希望貓哥唔好見怪

回復 8# 的帖子

個記者已經約左我明日做電話訪問,詳細講述成件事既來龍去脈,唔知你仲會唔會笑得出呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# 的帖子

算把啦你,垃圾..............

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-7-5 21:45 發表

只有永遠朋友,無永遠敵人.
現實無可能會咁,如果唔係呢個世界就唔會有咁多人反面

回復 13# 的帖子

1.係,但事後被佢地出賣,打完齊唔要和尚
2.詳情睇我之前個post
3.唔係,但只有呢個方法
4.無呢回事
5.我覺得自己係好人,竟然可以忍得到唔打佢地

回復 72# 的帖子

算把啦你,你係其中一個事主呀嘛,我知呀,唔洗扮可憐既,係到扮哂局外人咁,洗唔洗我開埋你名先安落?

本帖最近評分記錄
  • sorry -7 2016-7-6 15:56

回復 17# 的帖子

第一,我同我朋友當日無騷擾佢地比賽,只係係觀眾席圍內傾,只係其中一名事主女朋友聽到先轉告佢地聽,我地係整個個程中完全無騷擾佢地
第二,有時有啲野唔係忍就會無事,有時唔係唔想忍,而係事態嚴重,如果夾硬忍的話反而會寵容佢地啲惡行,我咁做只係唔想有更多受害者

Sorry 兄,好煩喎你,無端端係到扣我分,佢事實係其中一名事主

回復 21# 的帖子

呢件咪就係一件有意義既事囉,好過你呀,又係到護主

22 12
發新話題