發新話題

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2016-7-3 23:55 發表
印象中樓主已經“討伐”過好多人

會唔會諗一諗自己係咪都有問題呢 ?

PS: 未比人討伐過 純粹睇戲
找不到樓主舊post討伐人,新account?

本論壇規則 作者: hkttf.com   起始時間: 2007-10-18   結束時間: 不限
(1) 禁止任何炸版或洗版行為;
(2) 禁止任何跨版張貼相同內容的資料;
(3) 禁止對任何會員)作出滋擾性、挑釁性、人身攻擊、粗俗、色情、暴力、侮辱或引起公眾不安、謾罵的言論及文章;
(4) 嚴禁在本論壇發起及參加以乒乓球局作賭博等行為;
(5) 禁止宣傳其他論壇、貨品或打廣告;
(6) 禁止呃 post,情況極嚴重者由管理團隊評核作出禁言;
(7) 禁止發表任何助長、推動搞事及對罵等的言論;
(8) 發表主題時,應表達主旨內容,不得只寫 “進來” 或 “幫助” 等等毫無意思的主題名稱;
(9) 最好用「搜尋」功能,在發帖前,查看有沒有相關的文章;
(10) 最好用「編輯功能」,修改已發送的文章,不要重覆留言;
(11) 禁止會員發出一些無意思、含糊、答非所問、行貨及離題的回覆;
(12) 禁止發出任何言論及網址作個人或推動支持任何人作為宣傳;
(13) 禁止在版區張貼任何涉及政治的言論;
(14) 本區有最終決定權對所有主題、帖子、相片、圖像等等作出刪除,而事前無需作出通知。
(15) 嚴禁在本論以商業或通知關於其他論壇的短訊息(PM)濫發給各個會員, 一經查出會終止其登入賬戶及永久禁止登入。
(16) 其他規則請參考以下連結
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

好波的人都,有点火………………

回復 20# 的帖子

我討伐佢地唔係因為輸波,而且我好少輸俾佢地,而係我見佢地不繼咁樣串人又侮辱啲對手,覺得要俾啲教訓佢地姐,我都係想佢地以後唔好咁目中無人姐,因為無論輸贏都好,對手都係人,唔應該去串人同講啲侮辱性說話去抵毀人

鍵盤戰士呀⋯⋯和他們打的雙打隊伍是認識的。他們也不急於侮辱樓主你呢個觀眾掛?可況一隻手掌拍唔響,多一事不如小一事啦

昨日係荃灣分齡見到兩件人渣

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既垃圾(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好垃圾,咁我就話佢地的確上係一件垃圾,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係人渣都不如,咁啱佢地其中一件垃圾既女朋友聽到就同番佢地個兩件垃圾講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲人渣真係世界級

Ps.張相係佢地兩件垃圾既樣
[attach]37464[/attach]
本帖最近評分記錄
  • sorry -7 2016-7-4 21:11
  • wlwlwl -7 重複發帖 2016-7-4 21:04

看不到相,沒有dropbox 帳號。

昨日係荃灣分齡見到兩件人渣

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既垃圾(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好垃圾,咁我就話佢地的確上係一件垃圾,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係人渣都不如,咁啱佢地其中一件垃圾既女朋友聽到就同番佢地個兩件垃圾講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲人渣真係世界級

Ps.張相係佢地兩件垃圾既樣

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • wlwlwl -7 重複發帖 2016-7-4 21:37
  • sorry -7 2016-7-4 21:34

哈哈 ! 得饒人處且饒人,可知道天道無親常與善人 !
乒超領隊 : 雄昇球會

有冇相???????

回復 4# 的帖子

佢地緊係唔回應啦,因為呢單野既道理係我到,佢地連一個幫自己辯護既point都無,呢單野等上蘋果日報啦

總之個記者叫我俾料佢,如果資料齊全就會出

記者可能笑緊

我都想睇下HKTTF登上蘋果日報
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

不過都係好難會見報
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

因為我本身份人好討厭一啲其身不正,雙面人同埋目中無人既人,而且我自己亦對一啲唔公義既野好睇唔過眼,所以會好執著,會不惜一切代價去教訓呢啲人,所以希望貓哥唔好見怪

回復 8# 的帖子

個記者已經約左我明日做電話訪問,詳細講述成件事既來龍去脈,唔知你仲會唔會笑得出呢

原來而家d蘋果記者會咁得閒, 真係想睇下報導添

真係不知所謂,論壇本身就是中間角色,你將一件自諞自導自演的惡語,引入所謂的本論壇主義:「偏心」,再扣帽子的話:「等上報紙」,中間角色係無雖你指指點點,中間角色係無雖理會個人主義,中間角色係無責任要保護你的片面之言。

本人 100% 支持黑暗論壇的光明磊落, 100% 支持超級板主的做事作風膽大心思細。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

回復 16# 的帖子

樓主睇黎想幫論壇搞搞宣傳

發新話題