發新話題

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

不要批評波友"石屎腳"真的成為永遠敵人,事實為証.

~超級榮譽~

Hody

其實樓主無證據,只會令人覺得你係度亂up和刻意作d野出來屈事主,我諗依度大部份人都唔太信你,最起碼我唔信你,係網絡上你講咩都得架啦,我話我係李嘉誠個仔都得架啦
其實我們作為一個局外人,我們既唔認識你和事主,當時又唔係現場,所以我們判斷唔到邊個岩邊個錯
所以,希望樓主當乒乓球係一件為你帶來快樂嘅野,好好享受打波好過啦
本帖最近評分記錄

回復 72# 的帖子

算把啦你,你係其中一個事主呀嘛,我知呀,唔洗扮可憐既,係到扮哂局外人咁,洗唔洗我開埋你名先安落?

本帖最近評分記錄
  • sorry -7 2016-7-6 15:56

回復 17# 的帖子

第一,我同我朋友當日無騷擾佢地比賽,只係係觀眾席圍內傾,只係其中一名事主女朋友聽到先轉告佢地聽,我地係整個個程中完全無騷擾佢地
第二,有時有啲野唔係忍就會無事,有時唔係唔想忍,而係事態嚴重,如果夾硬忍的話反而會寵容佢地啲惡行,我咁做只係唔想有更多受害者

咁偉大真係辛苦左你了...
你一定累,咁委屈你,休息下停一停,等報紙報導
或者做下啲有意義既事

Sorry 兄,好煩喎你,無端端係到扣我分,佢事實係其中一名事主

回復 21# 的帖子

呢件咪就係一件有意義既事囉,好過你呀,又係到護主

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-6 16:26 發表
呢件咪就係一件有意義既事囉,好過你呀,又係到護主
其實都冇乜人知你同果2位疑似靚仔係乜水, 護乜春。。。

但你口中只有靚仔 今日靚仔 尋日靚仔 前日靚仔 大前日都係
可見你身心都係在靚仔堆中有d 痛苦 所以先有網友好心提你

做人唔好咁幼稚啦

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-6 16:15 發表
第一,我同我朋友當日無騷擾佢地比賽,只係係觀眾席圍內傾,只係其中一名事主女朋友聽到先轉告佢地聽,我地係整個個程中完全無騷擾佢地
第二,有時有啲野唔係忍就會無事,有時唔係唔想忍,而係事態嚴重,如果 ...
或者咁講啦, 俾得人聽到然後轉述俾被批評人知
你有幾圍內傾呢?  你大聲批評人地俾事主知道呢d 唔叫騷擾叫乜   事態嚴重到搞到全論壇都知有個幼稚鬼日日係度噪音騷擾 你自己檢討下先啦

回復 24# 的帖子

我再重申,我地當日係好細聲講,只係人地女朋友原來坐左係我地隔離先聽到,唔係我地大聲,我地亦無刻意令對方聽到,仲有其間我地無指名道姓,嚴格上黎講係佢地自己玻璃心

支持peter 哥!

其實同過樓主打波

就知道樓主真係好好球品架

咁多人都比樓主認定為護主

咁相入面果兩位人兄都幾受歡迎。

Peter師兄,放開一點吧,退一步海闊天空呢~

做個 性格開朗,成熟,專一的人;得閒放假去行下,去打下波比下賽,睇戲;揾下唔使話係靚女,最緊要係專一,細心 的女孩子吧~

Peter20061101,我好耐之前都同他們打過波,雖然他們兩個事實係有問題,唔多尊重對手,而且是串友,他們在言論上有骨,某程度上我支持你,但是我覺得你稍為用錯了方法去申訴了,他們兩個唔值得你特登開個post去唱衰他們,咁樣會令其他人覺得你好小家,他們呢D人咁衰自然會受到懲罰,所以你唔需要為了他們而令到自己的名聲受損,十分唔值得,希望你可以冷靜下。

Let it be...........................smile for it.......
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

引用:
原帖由 Peterlsk 於 2016-7-6 18:44 發表
樓主,我好耐之前都同他們打過波,雖然他們兩個事實係有問題,唔多尊重對手,而且是串友,他們在言論上有骨,某程度上我支持你,但是我覺得你稍為用錯了方法去申訴了,他們兩個唔值得你特登開個post去唱衰他們,咁樣 ...
嗰account 名... 咁巧合?
點都好,忘記它吧

回復 28# 的帖子

我已經好冷靜喇,但係唔俾教訓佢地佢地係唔會變的

樓主,我好耐之前都同他們打過波,雖然他們兩個事實係有問題,唔多尊重對手,而且是串友,他們在言論上有骨,某程度上我支持你,但是我覺得你稍為用錯了方法去申訴了,他們兩個唔值得你特登開個post去唱衰他們,咁樣會令其他人覺得你好小家,他們呢D人咁衰自然會受到懲罰,所以樓主你唔需要為了他們而令到自己的名聲受損,十分唔值得,希望樓主你可以冷靜下。

發新話題