123 1234567
發新話題

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

今日同個朋友去左睇荃灣分齡比賽,咁啱見到上次個兩個球品同埋人品好差既靚仔(乒島球會(前身敏駿球會)個兩件囂士仔)打雙打比賽,係睇緊個時我個朋友同我傾關於佢地既野,話佢地兩個平時打波真係好無波品,一贏左人就會串人同埋會用啲身體語言黎示威,話佢地好靚仔,咁我就話佢地的確上係一件靚仔,一啲人品球品都無,仲會作啲野出黎屈個對手,真係靚仔都不如,咁啱佢地其中一件靚仔既女朋友聽到就同番佢地個兩件靚仔講,之後佢地就無端端鬧我地,鬧我地係做咩話佢地,仲係到向我地炫耀自己入左雙打決賽好叻,同串左我地一句'啲好廢既渣宰輸家就係坐係觀眾席到睇我地贏波ga la'我同我個朋友心諗,入左決賽姐洗唔洗咁串呀,呢啲靚仔真係世界級

Ps.張相係佢地兩件靚仔既樣

相Link在下面
[attach]~37459[/attach]

板主示意:已更改人樣相片連結。

連文帶相

前面定後面串你

日頭唔好講人

樓主可否post埋自己張相出來,以視公正
比較有牙力

回復 5# 的帖子

點解呢。。。。。。。。。

球品真係好重要,大家都要努力學習,贏波要有球品

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-3 22:16 發表
點解呢。。。。。。。。。
片面之詞

樓主連文帶相.....有點.....
樓主,球品很重要,請注意人品更重要!!

印象中樓主已經“討伐”過好多人

會唔會諗一諗自己係咪都有問題呢 ?

PS: 未比人討伐過 純粹睇戲

回復 10# 的帖子

我之前淨係話佢地!!!!

己問了相中兩人,絕非如樓主所言..... 樓主請檢討下自己先,究竟係邊個話邊個垃圾,惹事生非

回復 12# 的帖子

你咪繼續護主囉,我無屈佢地,我個朋友可做證,估唔到佢地可以咁無賴
另外試問下有邊個做錯左野會認架,如果會既呢個世界就唔需要法官同警察

樓主這樣做是君子之舉嗎?
有沒有想清楚因何事人家才會對你破口大罵呢?

回復 14# 的帖子

我呢啲都叫做非君子行為?
真係好笑
我呢啲叫為民除害

無論邊個錯都好,最重的是要有人品同球品,如果沒有就算球技好到馬龍咁都唔會有用,亦唔會有人尊重你

回復 15# 的帖子

連人帶相,都睇得出你幾... 有品
試問邊個做錯會認?如你所言,你都冇認什至冇提及自己做過啲乜先
唔好覺得打左段野放埋個樣就係好有力既證據

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-4 02:02 發表
我之前淨係話佢地!!!!
剩係睇樓主出Post罵球友都見過2,3次
咁都叫剩係話佢地?  

記得之前有位姓謝球友都比樓主“除害”過
全個版入面 不停投訴 鬧球友既 樓主第一人

而且 人地個個人唔搞 剩係搞你 係唔係需要先檢討下自己有無問題先呢

勝者為王, 所有球賽都系一樣。
如果輸吾起, 就吾好參加比賽, 當一樣運動玩就好了。
如果吾服, 在那裡輸, 就在那裡贏番。
乒乓事, 乒乓了, 輸左未下次諗方法去贏番囉, 到你贏左佢地果時就咩仇都報晒啦, 洗乜系度講咁多野。
本帖最近評分記錄

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

123 1234567
發新話題