發新話題

今日荃灣分齡見到兩件乒乓球界靚仔

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-6 17:45 發表
我再重申,我地當日係好細聲講,只係人地女朋友原來坐左係我地隔離先聽到,唔係我地大聲,我地亦無刻意令對方聽到,仲有其間我地無指名道姓,嚴格上黎講係佢地自己玻璃心
我再簡單d 講啦, 你用錯方法啦, 影衰左你自己
搞到自己潑婦罵街咁有乜謂

要聲討最重要就係只提事實出嚟, 乜野形容詞都唔好加

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-6 19:47 發表
我已經好冷靜喇,但係唔俾教訓佢地佢地係唔會變的
你依家用既方法好明顯達唔到目的之餘 仲俾幾百人嫌你潑婦罵街阻住正常乒乓交流

呢句說話送俾所有球友
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

貓兄。。支持你既講法

cccccccc ccc ccc

CCCCCCCCCCCC

Cccccccccccc

ccc  
cccc

引用:
原帖由 Peterlsk 於 2016-7-6 19:51 發表
樓主,我好耐之前都同他們打過波,雖然他們兩個事實係有問題,唔多尊重對手,而且是串友,他們在言論上有骨,某程度上我支持你,但是我覺得你稍為用錯了方法去申訴了,他們兩個唔值得你特登開個post去唱衰他們,咁樣 ...
的確,依個post令他們出名了,嗰日我喺體育館見到佢哋打球,唔係依個post我唔會留意,因為他們啲波又唔係咁起眼。
直板老兄,打兩個雙持就退檯放下,間唔中反攻你,進退有序。
橫板老兄,正手動作雖然緊一點,但係拉球都幾爆,不過反手就不怎麼樣。
講真寸嘅人我見唔少,我見過有人打完比賽一行出嚟,佢朋友就大聲同佢講,吓!條友咁廢你炒佢咁少,我投先炒我嗰個得1分,之後佢話廢人都有自尊嘅!問題係剛輸的人在他們身邊!
所以,算啦!

BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

樓主
我而家都知佢地係邊2個,講真佢地啲波我讓5分打都仲得,所以樓主見到佢地贏波真係好難得嘅事

Ps:最好笑係佢地啲打法同動作

今日吾驅歸故土,他朝君體也相同

引用:
原帖由 peter20061101 於 2016-7-6 17:45 發表
我再重申,我地當日係好細聲講,只係人地女朋友原來坐左係我地隔離先聽到,唔係我地大聲,我地亦無刻意令對方聽到,仲有其間我地無指名道姓,嚴格上黎講係佢地自己玻璃心
算啦!講真,你自己都承認係你話人先,人哋話返你好正常,如果你嗰日乜都冇講,佢哋比完賽出嚟就走去你度寸你,這還説得通。
要知道潦人者賤,打死無怨。
我覺得你再回應前請把你自己相片擺上嚟先!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

阿彌陀佛 善哉善哉
施主請放下你的憤憤不平 寬大做人啦

一定是甲组………………

引用:
原帖由 kensze 於 2016-7-8 01:07 發表
一定是甲组………………
所以不開名了。。。。。。

可能真的甲祖……………………

引用:
原帖由 kensze 於 2016-7-8 01:49 發表
可能真的甲祖……………………
坦白説,以他們的球技,我深信不用甲組的實力就能穩勝他們

引用:
原帖由 青見人 於 2016-7-7 21:28 發表

算啦!講真,你自己都承認係你話人先,人哋話返你好正常,如果你嗰日乜都冇講,佢哋比完賽出嚟就走去你度寸你,這還説得通。
要知道潦人者賤,打死無怨。
我覺得你再回應前請把 ...

發新話題