發新話題

2016韓國公開賽

引用:
原帖由 Bumndsty 於 2016-6-24 15:50 發表

佢不止淨係今次贏張繼科
陳建安排名咁低都贏到中國主力球員.
香港D黄生,唐生,排名咁高對中國球員反而無得打.
Ittf 排名與實力真係2回事.
睇到何生排28 但輸比排200幾 Harimoto,  UDA Yukiya, 冇排名吳尚銀, 就知
Ittf 排名不可盡信.

引用:
原帖由 Bumndsty 於 2016-6-24 15:50 發表

佢不止淨係今次贏張繼科
所以咪話佢係 good player

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-24 16:45 發表

陳建安排名咁低都贏到中國主力球員.
香港D黄生,唐生,排名咁高對中國球員反而無得打.
Ittf 排名與實力真係2回事.
睇到何生排28 但輸比排200幾 Harimoto,  UDA Yukiya, 冇排名吳尚銀, 就知
Itt ...
係你先咁煩,有邊個信排名代表對打成績?
排名代表一切就唔駛比賽啦
成日講港隊,你唔講下張繼科 timo boll?

壇友覺得港隊贏唔係因為排名高,係因為支持自己地方球員
你排擠港隊球員冇所謂,但唔好屈個罪名(只信排名)比壇友

你現實中係咪認為「我未同馬龍打過,我未必輸比排第一既球員」
我一定支持你架喎,香港球員嘛

引用:
原帖由 Patricklee 於 2016-6-24 16:59 發表

係你先咁煩,有邊個信排名代表對打成績?
排名代表一切就唔駛比賽啦
成日講港隊,你唔講下張繼科 timo boll?

壇友覺得港隊贏唔係因為排名高,係因為支持自己地方球員
你排擠港隊球員冇所謂,但唔好屈個罪 ...
Thanks for your opinion.

馮天薇呢幾站發力,表現可圈可點,同福原排名會拉開返距離

唐鵬領先黃鎮廷。因為內戰所以沒有直播

難怪黃鎮廷唔肯認自己係一哥!

唐鵬3-0黃鎮廷

黃鎮廷可能要幫唐鵬拉高積分,提升隊伍排名,何鈞傑又唔生銹

黃鎮廷1-3唐鵬

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 18:23 發表
黃鎮廷可能要幫唐鵬拉高積分,提升隊伍排名,何鈞傑又唔生銹
之前唐鵬排名比黃鎮廷高,唐鵬都唔放過黃鎮廷

黃鎮廷2-3唐鵬

宜家鬥體力

最後應該會係唐鵬贏

黃鎮廷唔會係睇見寔歷羽牌明筆扶既言論,無名火起呀嘛?

睇來係真……

黃鎮廷4-3唐鵬

開局落後 3-5,追平再一路咬住 7-7,最終連下四城

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 18:44 發表
開局落後 3-5,追平再一路咬住 7-7,最終連下四城
青出於藍

里約奧運為香港發光

莊叔同朱叔又要打足七局

5-2 到 5-9,莊智淵唔服都唔得

6-10 追到 10-10,朱世赫又要寫個服字

最後一個網球癩死你,吹咩

12-10 莊智淵擦網,輪到觀眾唔服氣

濱本呢排成日入 U21 決賽

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 19:23 發表
濱本呢排成日入 U21 決賽
華裔對決.
崔孝珠橫拍有直板味.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

發新話題