發新話題

2016韓國公開賽

引用:
原帖由 wilsonkk 於 2016-6-24 11:39 發表
CHEN Chien-An TPE vs ZHANG Jike CHN
11-5, 11-7, 6-11, 11-9, 8-11, 9-11, 15-13
CHEN Chien-An is a good player

石川又一個滑鐵盧,實力與……講到口嗅

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-23 23:23 發表

我明呀,但呀何生冇招迫到對手一定要打退檯
所以佢要自己自動退台,製造距離

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 12:50 發表
下一個賽程,到 HAYATA Hina 、FUKUHARA Ai、HIRANO Miu 出場,就算唔出局,跟手就係打丁姐

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-23 23:26 發表

三個對平野美宇都有得打,平野美宇反而對個比較最弱個位,真係有冇攪錯
師兄又說出重點

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 11:05 發表
繼平野上星期輸劉佳,今日伊藤步其後塵,排名與實力不符又一力證
睇返今年呢半年,伊藤的優勢開始冇上年咁勁,有可能被人作針對性練習,如果佢唔再有進步,前途唔多睇好

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 12:50 發表
石川的狀態其實都好飄忽,有時可以贏勁人,有時又可以輸到無影

徐孝媛又大左一個碼,離水桶不遠

早田繼續開掛

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 13:57 發表
徐孝媛又大左一個碼,離水桶不遠

早田繼續開掛
打削球都有咁既身型真係異數

就咁睇日本女子隊得早田同褔姐出到十六強

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/24 13:45 發表

睇返今年呢半年,伊藤的優勢開始冇上年咁勁,有可能被人作針對性練習,如果佢唔再有進步,前途唔多睇好
正常,早幾年石川一下子冒出來,都嚇親唔少人,不過過得兩三年對手慢慢開始摸清佢個底,當堂冇咁殺食,11-13年週不時輸(排名反映到),要去到14年先開始好轉

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 14:17 發表

正常,早幾年石川一下子冒出來,都嚇親唔少人,不過過得兩三年對手慢慢開始摸清佢個底,當堂冇咁殺食,11-13年週不時輸(排名反映到),要去到14年先開始好轉
褔姐、徐姐咪一樣;真係打得耐,路數摸清曬,變左有輸有贏;係中國隊出新人出得快先唔覺

福原告急      

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 14:28 發表
福原告急      
基本上係全線告急

徐姐發一陣波瘟,比人追返曬

早田妹妹第五局差啲開掛成功,0-6 追成 8-8,可惜把握唔到,輸 9-11

福原瓜柴,排名與……我都唔好意思講

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-24 14:38 發表
福原瓜柴,排名與……我都唔好意思講
福原個態沉左好耐。

徐肥妹仔原來會突然夢遊球場,唔識打波咁

早田妹妹不憤,第六局由落後2-5到反勝14-12,教世人開掛為何物

上個禮拜提到過呢位妹妹調整能力不俗,韌性相當強,好咬得住

開掛成功,水桶妹妹掛了,寔歷羽牌明筆扶……

係咪呢,我之前話李皓晴輸波同褲襱大下面涼浸浸有關,今次見佢打返底

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-24 12:49 發表

CHEN Chien-An is a good player
佢不止淨係今次贏張繼科

發新話題