發新話題

8位新國際裁判

8位新國際裁判

大家看唔看得到有1位裁判經常性foul人發球,可以雙方一場比賽foul 20球以上

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

提示,呢位裁判經常負責check板

有啲轉蝦細路!
Xxxxx

係,d細路俾佢foul到喊,打5到波

恭喜+耀

引用:
原帖由 jacky1021 於 2016-6-14 19:17 發表
提示,呢位裁判經常負責check板
多少少提示得唔得
少打比賽真係唔知

做裁判當然要樹立威信係基本要求

恭喜Alex

上市茶餐廳

引用:
原帖由 032 於 2016-6-15 02:08 發表
做裁判當然要樹立威信係基本要求
o
有絃外之音,曾經有次新一代7歲組第一輪赛事,小球員抛波有不夠高好似,佢没諗就foul,之後見佢再foul幾個,小球員哭成涙人,不過重点去到第三局,小球员亂哂後啲發球唔係開失就明顕低於檯面拋球,但於此時佢又唔foul!我不禁想
1 唔foul佢都输,算啦!
2 同情心大發?
但係我仍想問句,你唔係好專業嗎?点解唔繼績執好發?
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

上市茶餐廳老總姓余
<-->
.

LAM SUKI ?

有人已說出答案

恭喜各位   我個人認為,許昕拋波手沒平坦伸直,手指上翹,抛波弧線內斜,但未見過國際球証foul,許昕.是國際比賽比香港乒總執法寛鬆?還是國際球証不敢foul球星???

針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

發新話題