發新話題

2016日本公開賽

早田希娜繼續當削球殺手

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 11:03 發表
早田希娜繼續當削球殺手
澳洲個次連續打贏4位球殺手,馮姐要好好向佢學習

吉村被判一球勞氣到  

有冇人知張繼科 (佢打一號台) 隔離係邊個打繄,開波前係咁望住,開波後,佢係一得閒又超下,頻頻睇住

7 8
5 6

6 5
8 7

自己估下佢望邊張

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 04:08 發表
睇返何鈞傑兩場,近檯速度不足,外加灌膠過度
何鈞傑 的狀態都幾飄忽

回復 49# 的帖子

唔該曬,麼該係睇 table 2 既 ITO Mima vs ZENG Jian ,table 3 係馬龍,但唔係放毛巾個面

二號檯,重打繄男單32強:一、二檯男雙打又打唔到,其他檯都就來打完曬雙打,打翻女單16強

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016/6/17 13:02 發表

何鈞傑 的狀態都幾飄忽
可能入選里約之後,心態上一下子調節唔來,帶住壓力上場,打唔出狀態

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 13:36 發表

可能入選里約之後,心態上一下子調節唔來,帶住壓力上場,打唔出狀態
咁都好,有得攪;最怕係好似福姐咁沖排位,沖完,跌 watt 跌到冇影 .

雙打乜事,HO Kwan Kit 定 TANG Peng 唔玩

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-17 09:39 發表

娜姐贏褔姐場數多好多;不過今年兩位都狀態麻麻,以為真係有得打鬥下。可惜原來褔姐真係狀態咁差
福原愛 真係唔知做咩. . .

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 13:36 發表

希望係奧運時,有老大哥 唐鵬 睇住,唔係的話. . . 真係由天堂跌落地獄

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-17 13:48 發表

咁都好,有得攪;最怕係好似福姐咁沖排位,沖完,跌 watt 跌到冇影 .

雙打乜事,HO Kwan Kit 定 TANG Peng 唔玩
唔通見 何鈞傑 打得差 . . .

唔俾佢打?

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-17 13:55 發表

希望係奧運時,有老大哥 唐鵬 睇住,唔係的話. . . 真係由天堂跌落地獄
你真會說笑
唐鵬都 …

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-17 13:57 發表

唔通見 何鈞傑 打得差 . . .

唔俾佢打?
唔會咁弱智掛,定係見二號檯重打繄男單,行開左,唔知開波呀。

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-17 13:57 發表

你真會說笑
唐鵬都 …
難道叫 黃鎮挺 睇住佢地兩個?

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-17 14:00 發表

唔會咁弱智掛,定係見二號檯重打繄男單,行開左,唔知開波呀。
衰呢樣仲慘

寫住 W.O.(walkover),唔會係睇錯時間呀?

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:06 發表
寫住 W.O.(walkover),唔會係睇錯時間呀?
會等幾耐呢?

寫得walkover,已經輸左

尋日有兩場(單、雙各一場)一樣情況

發新話題