發新話題

2016日本公開賽

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:06 發表
寫住 W.O.(walkover),唔會係睇錯時間呀?
吾會掛!真係想知道原因,球員吾知,教練都應該注意。

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:06 發表
寫住 W.O.(walkover),唔會係睇錯時間呀?
睇錯時間好似係南韓隊專利

娜姐第四局唔輸,連追兩局,3-2 大分

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:11 發表
寫得walkover,已經輸左

尋日有兩場(單、雙各一場)一樣情況
時間都唔知

鄭怡靜打得唔錯,睇下把唔把握到

石川第五局大比分領先倒輸……

娜姐大發神威,貼曬膠布來個絕地大反擊

石川… 第七局讓足七分,今場輸積分和味囉,李曉霞排名應該會反超

伊藤打丁寧越來越上手,近檯兩面擺速已經跟得上

早田中檯相持好忍勁,可以反手反拉

引用:
原帖由 ronald1834633 於 2016-6-17 14:12 發表

吾會掛!真係想知道原因,球員吾知,教練都應該注意。
應該係唐鵬有傷

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-17 17:08 發表

應該係唐鵬有傷
如果係希望吾嚴重,早日康復,唐鵬韓國公開賽只報單打,當然奧運最重要。

張本智和真係好嘈

帖雅娜頂得住新加坡。。

周一涵 曾尖 近況很突出。換教練果然有效

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:46 發表

石川… 第七局讓足七分,今場輸積分和味囉,李曉霞排名應該會反超

伊藤打丁寧越來越 ...
冇時間睇直播. 等我睇番片先.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

香港時間 13:00 劉詩雯 VS 帖雅娜
香港時間 14:00 許昕  VS  黃鎮廷
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

去年日本賽八強都係黃鎮廷VS許昕

有機會
<-->
.

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-17 14:46 發表

伊藤打丁寧越來越 ...
石川真係失望

女子單打八強,日本得一個早田

石川(4)、福原(7)、伊藤(10)、平野(11)四個日本種籽當中,係得伊藤有得交代,其他出曬洋相,排名與實力不符?

黃鎮廷對許昕目標 - 打高球唔漏波

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-18 01:55 發表
女子單打八強,日本得一個早田

石川(4)、福原(7)、伊藤(10)、平野(11)四個日本種籽當中,係得伊藤有得交代,其他出曬洋相,排名與實力不符?
應該唔係排名與實力不符,佢地輸比都係打開巡迴賽個班。今次真係要檢討

冇奶油,按某澳籍港人謬誤邏輯,排名呢家野係打得勤就自然高,偏偏幾個都輸俾打得少過自己既對手,敢一定係因為佢地排名與實力不符

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-18 04:05 發表
冇奶油,按某澳籍港人謬誤邏輯,排名呢家野係打得勤就自然高,偏偏幾個都輸俾打得少過自己既對手,敢一定係因為佢地排名與實力不符
日本女子拿世乒團體亞軍,奧運團體亞軍,

係唯一可挑戰中國隊伍。

咁都排名與實力不符?
夠鐘食藥

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-18 02:07 發表
黃鎮廷對許昕目標 - 打高球唔漏波
目標係拿一局。

發新話題