26 12
發新話題

王建軍來港作賽?

王建軍來港作賽?

真有其事?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

英文寫法跟中國的王建军
英文姓名:          WANG JIANJUN
都一樣,相似度好高
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

黃鎮廷都唔敢話嬴梗

真係要黎打戊組咩。。。。。

多年前正牌江+良亦有報名當年冰總分齡賽,當然最後都冇出現。王建军這名字很普通,同名同姓机會較大!

好驚
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2016-6-12 23:31 發表
黃鎮廷都唔敢話嬴梗
wang jianjun 最近2年
歐洲聯賽差不多埸場都輸。

王生層次唔同,一般甲早難動分亳

真係佢的話,我諗真係得黃鎮廷夠佢打

國家隊的時侯是被迫模仿小柳,因王生步法隊中數一數二

正牌王建军跟張繼科丶劉國正都是一個經典球员!

http://www.tudou.com/programs/view/q01AN7Gvudg/

如果係正牌冰糭好應該畀800分佢,唔好擺嚮戊組屈機

回復 16# 的帖子

agree

agree

零分專業隊球員起碼要由丙、丁組開打

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2016-6-13 09:43 發表
有機會同高人比賽,我覺得對我哋呢D戉組人事係好事,機會難逢,有褔氣就真喇

引用:
原帖由 KKFan 於 2016-6-13 13:19 發表

有機會同高人比賽,我覺得對我哋呢D戉組人事係好事,機會難逢,有褔氣就真喇
係呀, 上年我打戍組, 八強對到個叫"匙斤" , 以前專業隊, 去左馬拉打波,好似係要400元個鐘, 佢仲要認真同我打......, 輸左都值架, 賺返個報名費

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2016-6-13 09:43 發表
AGREE, 對於一般戊組黎講, 半個區O既人最多爭第三, 另外一區淨係可以

Hody

26 12
發新話題