29 12
發新話題

[金錢拍賣] 中直 Butterfly ZJK-ALC 特注

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:06 移動

[金錢拍賣] 中直 Butterfly ZJK-ALC 特注

<< approved by jcclee >>

代友放, 經我手於駿X購入, 4月初到貨, 只打過2次, 95% NEW, 冇傷, 有盒有卡, 冇單.

材料 ZJK ALC
板形 ZJK-SZLC *應該係橫拍拍形*
柄形 INNERFORCE LAYER-CS
柄花 ZJK T5000
板重 85g

連正手國變MXP 47.5度/黑, 反手T64/紅, 整套放.

開心開價$1500, 每口價$50, $2500即放, 6/15 23:59完結.

p.s. 我可能會隔一兩日"PUSH"一下, 希望唔好介意
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

$1500

好正

國變mxp 47.5度,犀利

push

暫時gattfry出價最高, $1500

請問同普通ALC有咩唔同呢?

1500好抵!

引用:
原帖由 cprc1213 於 2016-6-10 17:43 發表
請問同普通ALC有咩唔同呢?
大約係...

可選擇材料、板形、柄形、柄花,同埋想要幾重(範圍)...

傳說中會好打過市場版, 肯定的就是.. 貴

你點解放呢??

引用:
原帖由 gattfry 於 2016-6-10 23:51 發表
你點解放呢??

駿X老細都知, 塊拍當日我係幫人買gei, 友人玩下唔玩諗住讓俾我, 但係我已經半年冇打 (所以我仍然係"未打過特注"), 又想打番5夾, 所以不如放手, 幫朋友放走佢.. 所以係"代友放", 成交後都唔係入我袋.

$1550,的確係正
爛玩屎波,正是在下.
服役中:百希達中直+省隊打底藍鯨(多謝天悅球會會長)

輕輕推一下..

現時出價最高係 $1550 agito 壇友

$1600

$1650
爛玩屎波,正是在下.

老實講。。2塊9成新這種级數
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

系堅抵的。
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 stephen1019 於 2016-6-11 16:37 發表
老實講。。2塊9成新這種级數
引用:
原帖由 stephen1019 於 2016-6-11 16:39 發表
系堅抵的。 liness" />
一字記之曰:
強烈建議樓主更改每口叫價為$50或其倍數
爛玩屎波,正是在下.

已經係每口價$50... 成交價 隨緣吧

推一下.......

最後日半, 現價$1650

29 12
發新話題