發新話題

2016斯洛文尼亞公開賽

估係奧查,水谷,朱世 三個其中一個冠軍

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-4 10:29 發表

小弟都講過,其實聲音可以令人好煩躁,點解冇規則去規管下
香港小朋友打乒種咪一樣。

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-4 07:27 發表
何鈞傑里約得左米即刻按章工作?

- 張本智和 3:4 11-6,11-13,9-11,8-11,11-8,11-2,4-11
The 12 year old kid played very well. You have to give
the kid credit where it is due.

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-6-4 12:55 發表
張本智和據說係日本2020京奧希望啦∼
同歲一早超左班
排名194 ko 28.
都話 ittf 排名唔可盡信 又一例證。

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-4 12:57 發表

係對馬龍個場最靜,贏左分都冇乜點叫;其實球証應該出聲,以前打聯賽,有位阿叔又係咁,咁用長膠,佢好多得分係對方打失,最後攪到打架
知無機會贏咪唔叫。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-4 15:16 發表

爆冷的比賽最好睇
唔算爆冷啦,佢之前贏過 Lundquist, Omar。
都係 排50之内。有一定實力。
都係個句:you should ittf ranking as a pinch of salt.

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-4 16:35 發表

贏Lundqvist Omar沒有積分

期待他來緊ge表現
Table Tennis Safir Open 2015 - Jens Lundqvist Vs Tomokazu Harimoto

https://m.youtube.com/watch?v=8sE1hAsy4Qw

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-4 19:35 發表
00:10 Table 1
Lee Ho Ching 李皓晴 vs Ishikawa Kasumi 石川佳純
對石川,無運行了。

引用:
原帖由 Skymark 於 2016-6-5 00:43 發表
李皓晴輸局數 4:1, 其實表現不錯, 只是對手太強
打15次輸15次,唔服都唔得。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-5 00:43 發表
放鬆打。輸1-4

01:50 黃鎮廷 VS 朱世赫!
should be close game

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 01:57 發表
睇完隔離檯日本妹打削球,再睇朱伯打削球,直頭兩個唔同世界
朱叔世界第一削

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-6-5 12:44 發表

張本智和就係果D係咪都叫,重要大叫果D冇品球員。
人地hi網出界又YO,人地機會波打失又YO,人地打板邊又YO。 小子,你贏人果分,係因為你球技好咩?
呢球負碌贏左就大叫好似好激勵士氣,下一球自己一輸又垂頭喪 ...
人地張本智和起碼係打專業,靠乒乓揾食。Draw都可以理解。
但係香港球會,乒種比賽都踫過你描述人士 ~ 係唔係都draw, 不知所謂。
使唔使呀,打奥運,世乒赛咩。

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 13:54 發表

關鬼打乜業事;現在好多人係咁,唔知幾時開始,個個起到叫 (特別係細路)
就係因為係業餘乒乓都大叫draw先不知所謂, 佢地 draw 贏咗有獎金?
代表緊國家打世乒赛,奥運,ittf pro tours?

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-5 14:45 發表

原來各位師兄都留意到呢個現象 . . .   

小弟以為只得小弟一人 . . .

同意 Egg師兄 所講, 越來越多小朋友係到大叫 . . .
或者佢他大叫係因為以為自己
打緊奧運單打決賽。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-5 14:57 發表

小弟唔係唔俾佢地叫, 但唔好球球都叫 . . . 總之一得分就叫 . . . + 觀眾啦拉隊 . . . 好像置身於電影院一樣(環迴立體聲)
叫到完全唔受控制。好離譜

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-5-31 17:19 發表
估係奧查,水谷,朱世 三個其中一個冠軍

Joao Geraldo 贏今次U21.
繼 Freitas, Apolonia,Monteiro 後 Portugal 又多一名猛將。

發新話題