發新話題

2016斯洛文尼亞公開賽

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

睇完隔離檯日本妹打削球,再睇朱伯打削球,直頭兩個唔同世界

判斷失誤。頂住

香港沒有人贏過朱世赫

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 01:57 發表
睇完隔離檯日本妹打削球,再睇朱伯打削球,直頭兩個唔同世界
朱叔世界第一削

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016/6/5 02:17 發表
香港沒有人贏過朱世赫

老莊發火,非同小可 

引用:
原帖由 zeio 於 2016-6-5 02:45 發表
老莊發火,非同小可 
比你都發火,叫到煩曬

整雙蛋過佢     

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 02:47 發表

比你都發火,叫到煩曬
張本智和就係果D係咪都叫,重要大叫果D冇品球員。
人地hi網出界又YO,人地機會波打失又YO,人地打板邊又YO。 小子,你贏人果分,係因為你球技好咩?
呢球負碌贏左就大叫好似好激勵士氣,下一球自己一輸又垂頭喪气,不知所謂!

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-6-5 12:44 發表

人地hi網出界又YO,人地機會波打失又YO,人地打板邊又YO。 小子,你贏人果分,係因為你球技好咩?
呢球負碌贏左就大叫好似好激勵士氣,下一球自己一輸又垂頭喪 ...
人地張本智和起碼係打專業,靠乒乓揾食。Draw都可以理解。
但係香港球會,乒種比賽都踫過你描述人士 ~ 係唔係都draw, 不知所謂。
使唔使呀,打奥運,世乒赛咩。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 13:03 發表

但係香港球會,乒種比賽都踫過你描述人士 ~ 係唔係都draw, 不知所謂。
關鬼打乜業事;現在好多人係咁,唔知幾時開始,個個起到叫 (特別係細路)

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 13:54 發表

關鬼打乜業事;現在好多人係咁,唔知幾時開始,個個起到叫 (特別係細路)
就係因為係業餘乒乓都大叫draw先不知所謂, 佢地 draw 贏咗有獎金?
代表緊國家打世乒赛,奥運,ittf pro tours?

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-6-5 12:44 發表

呢球負碌贏左就大叫好似好激勵士氣,下一球自己一輸又垂頭喪 ...
引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 13:03 發表

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-6-5 13:54 發表

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 14:34 發表

就係因為係業餘乒乓都大叫draw先不知所謂, 佢地 draw 贏咗有獎金?
代表緊國家打世乒赛,奥運,ittf pro tours?
原來各位師兄都留意到呢個現象 . . .   

小弟以為只得小弟一人 . . .

同意 Egg師兄 所講, 越來越多小朋友係到大叫 . . .

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-5 14:45 發表

原來各位師兄都留意到呢個現象 . . .   

小弟以為只得小弟一人 . . .

同意 Egg師兄 所講, 越來越多小朋友係到大叫 . . .
或者佢他大叫係因為以為自己
打緊奧運單打決賽。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 14:54 發表

或者佢他大叫係因為以為自己
打緊奧運單打決賽。
小弟唔係唔俾佢地叫, 但唔好球球都叫 . . . 總之一得分就叫 . . . + 觀眾啦拉隊 . . . 好像置身於電影院一樣(環迴立體聲)

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-6-5 14:57 發表

小弟唔係唔俾佢地叫, 但唔好球球都叫 . . . 總之一得分就叫 . . . + 觀眾啦拉隊 . . . 好像置身於電影院一樣(環迴立體聲)
叫到完全唔受控制。好離譜

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 15:02 發表

叫到完全唔受控制。好離譜
認同

我前晚睇ittf直播(唔記得邊場)聽到隔籬台好嘈. 比緊賽既球員都好似受到影響.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-6-5 15:12 發表
我前晚睇ittf直播(唔記得邊場)聽到隔籬台好嘈. 比緊賽既球員都好似受到影響.
所以, 觀眾要自律, 唔好太嘈

發新話題