發新話題

2016斯洛文尼亞公開賽

引用:
原帖由 Skymark 於 2016-6-5 00:19 發表

林兆恒比較缺少國際比賽經驗, 比較緊張。
關鍵球恐懼症發作

李皓晴轉下著裙可能會贏石川,視覺攻擊

石川好火

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-5 00:24 發表
石川好火
石川佔盡上風
主拍 Taksim   正手 05FX   反手 省狂

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

add oil
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

難怪佢豆豆多    

擋下擋下反而有效

引用:
原帖由 Skymark 於 2016-6-5 00:13 發表
黃/何再勝一局刁時 13:11, 總局數 3:1晉級。
兩邊都表現很好

有多個打得既男雙組合.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

李皓晴追返一局

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

李皓晴輸緊局數 3:1

石川用力好猛,不過啲波唔多轉

放鬆打。輸1-4

01:50 黃鎮廷 VS 朱世赫!

李皓晴輸局數 4:1, 其實表現不錯, 只是對手太強

黃鎮廷 gogogo

引用:
原帖由 Skymark 於 2016-6-5 00:43 發表
李皓晴輸局數 4:1, 其實表現不錯, 只是對手太強
打15次輸15次,唔服都唔得。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-6-5 00:43 發表
放鬆打。輸1-4

01:50 黃鎮廷 VS 朱世赫!
should be close game

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 01:09 發表

should be close game
希望兩位都盡全力!

訓左冇睇波,原來打左咁多場。
第二檯,馮姐對著削球手真係 ,好明顯對旋轉變化唔習慣
大獲,張生又進級,又有得叫
引用:
原帖由 速鳥 於 2016-6-4 23:45 發表
Fila 品味好差
唔關事,我夠有 Fila 波衫;你要唔好要個 d 老土 polo 衫先得。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-6-5 00:49 發表

打15次輸15次,唔服都唔得。
睇見你就陰公,要搵d高分既黎踩港隊
見你平日冇人理你,回你一兩句點話,唔駛客氣

港隊加油

發新話題