55 123
發新話題

Butterfly 特注 柳承敏 G-Max 10.5 mm, 97 g

Butterfly 特注 柳承敏 G-Max 10.5 mm, 97 g

購自另一論壇球友。只打過幾次,查咗護木液,極新。有盒せ有証書せ無單。
平日黄昏 大圍火車站 交收 (地鐵 荃灣 線也可相就)。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

售 $ 2100

有興趣,請电64110080。

真系好靚,

多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

毒物。。。。

NICE!!

好靚

但好貴

二手這程度算值了

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016-5-30 19:11 發表
二手這程度算值了
$2000 . . .  夠小弟買幾塊板 . . .

點會打過幾次?拍背汗印都沒。
darker

真系抵wor。。。。。。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 table 於 2016/5/30 22:54 發表
點會打過幾次?拍背汗印都沒。
只係打過幾次 ‘‘滴滴仔‘‘。可想而知塊板既 ‘‘刀魂‘‘ 係幾咁屈屈不得志。

右邊帶閃電的眼小見,如果能減D就好了

引用:
原帖由 michaelwwk 於 2016/5/31 00:52 發表
右邊帶閃電的眼小見,如果能減D就好了
唔明,咩嚟? 師兄 可以指教下嗎?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-31 22:01 發表

唔明,咩嚟? 師兄 可以指教下嗎?
小弟估計應該係講 . . . 以下圈住的地方
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

講緊右邊板邊既龍眼。唔係講磨肩

引用:
原帖由 Kenixting 於 2016/6/1 13:10 發表
Ken 兄,你好。

‘‘閃電‘‘ 即係點解?

引用:
原帖由 Kenixting 於 2016-6-1 13:10 發表
原來小弟誤會了

55 123
發新話題