發新話題

2016克羅地亞公開賽

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-5-24 23:26 發表
李漢銘退賽?
係咪簽證問題

原來上次打亞洲杯,長膠閘下閘下個位 Manika Batra 都有打

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-5-26 18:54 發表
李皓晴克服削球手!
個位削球手好似第一次打成人組;會唔會太低要求

馮姐咁快就收工

引用:
原帖由 ronald1834633 於 2016-5-27 19:38 發表
㸃解今年Challenge & Major Series 嘅比赛,都不見國家二隊成員參加(如朱誠、劉丁碩等),今年最踴躍參加嘅一定係日本隊,水谷隼丶伊藤美誠丶福原爱、石川佳纯高排 ...
奧運定左人選後,日本少左好多 ,爭名次個時,起碼多現在十幾個
引用:
原帖由 TomLai 於 2016-5-27 20:04 發表
中國太客氣....
感覺2013日本公開賽後,新人、二線係去打過北韓公開賽一次,可能怕未滿師前出去輸左波就冇運行 ,其實好多新人都有出去打波比賽,不過唔報導

福姐又輸比削球手,邊個話大波對怪膠不利  

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-5-28 02:37 發表
準備
www.ittf.com/ittv
香港好似要翻牆先睇到

引用:
原帖由 HONG0211 於 2016-5-28 11:44 發表

睇完呢站如果都係比江去就真係好唔合理
乜唔係入左紙

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-5-29 00:01 發表
朱叔好野!

老而彌堅!

今次削球包攬男女子單打第一名.
原來大波係對削球手好既,開頭個個以為用左大波後,可以收工

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-5-28 20:40 發表
李皓晴 杜凱X 險勝!
遲早比人抄牌;最後個分(當時係局數2-2,細分 10-9),田姐發球前,聽到有人好大聲叫左幾次(特別係阿梁姐比左發球提示),係咪提場

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-5-29 12:25 發表
近排夏銀姐表現好唔稳定. 田姐呢場表現其實都幾好.
唔係夏銀姐表現好唔稳定,佢擋下擋下,人地一稳定佢唔輸先奇

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-28 17:12 發表
SATO Hitomi 好勁, 削走左兩個日本阿姐
削走左三個日本阿姐都冇用,佢既隊友都冇 retweet 佢既冠軍相,相反美誠、三個日本阿姐合照就有隊友 retweet

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-5-30 15:19 發表

冇 retweet 佢既冠軍相? 有咁既事?
佢細過福原愛, 但係應該大過伊藤同平野.
聽講十八歲幾;如果冇新聞講就大獲,聽講佢起日本隊入面都唔係多朋友個類球員

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-31 12:28 發表

唔只日本,好多打乒乓球的球手都唔喜歡 削球手

正如打反貼的,唔喜歡打邪膠的一樣
其他唔知,但就算以打敗中國選手為目標既日本一定冇可能唔喜歡削球手

發新話題