76 1234
發新話題

[球板討論] 剛入手的darker speed 90 10.5mm!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

剛入手的darker speed 90 10.5mm!

在紅柳同90選擇下,簡左90 10.5mm

拍頭木紋細而密,重量112.8g夠哂力量

支藍柳可以休息了,聽晚試打已上05!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

期待試打報告

木紋一流

靚板

引用:
原帖由 atrix 於 2016-5-18 01:32 發表
Darker 90. 木比較淋D

用來控球相持 和防守十分好

可以先控後反攻
是,太硬又不行

其實夠力過藍柳就最佳,藍柳d木真係次品一發力拉又虛推波又食唔正。我其實都想買紅柳但師兄你知係香港買既同你飛去日本當地買既係完全2回事。

2千幾同1800我選擇有得簡既darker

搵日試下你塊板

引用:
原帖由 ThomasKwok 於 2016-5-18 10:11 發表
搵日試下你塊板
你咁難約

日本已經冇韓金賣啦

引用:
原帖由 atrix 於 2016-5-18 11:06 發表
不是呵
在日本買 G max 也是$1800

如去開可以買埋 其它日直收藏

一般這些普及板 有十多塊可以選擇重量

也可買多塊韓金收藏 so good
未來有機會我會買,先打這塊高質品!

我也要提升球技為主!!!

引用:
原帖由 TabTab 於 2016-5-18 11:08 發表
日本已經冇韓金賣啦
其實韓金同紅柳 90有咩分別?

感謝分享...........

引用:
原帖由 tingding 於 2016-5-18 11:42 發表

其實韓金同紅柳 90有咩分別?
我淨係知大家都好好力,應該是同一級

引用:
原帖由 TabTab 於 2016-5-18 16:42 發表

我淨係知大家都好好力,應該是同一級
清楚明白了.........

有境
<-->
.

岩岩打完3個鐘單車館,超爆超夠力,推波拉波完全食實個波。

打分超好用,但練波可能要用副板因為重。

Darker 特厚,絕對有把握!
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 直直地 於 2016-5-19 02:22 發表
Darker 特厚,絕對有把握!
冇錯勁度十足,借力反推係完全唔使用力。拉球好衝!

唔知點形容,用呢塊拉既波就算速度一般但個2跳後勁都keep到!

有空也來秀秀我的 Darker speed 90 10.5mm !
不知道香港賣多少 ?
臺灣是 NT 6800 元一把,
一般 10mm 的 90 只要 5500 。

引用:
原帖由 patrick753 於 2016-5-19 22:16 發表
有空也來秀秀我的 Darker speed 90 10.5mm !
不知道香港賣多少 ?
臺灣是 NT 6800 元一把,
一般 10mm 的 90 只要 5500 。
1800港元

76 1234
發新話題