136 1234567
發新話題

2016亞洲盃(黃鎮廷奪季軍)

ITTF youtube 個第二日賽程得半日,睇唔到朝早賽事

弓起
<-->
.

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-4-30 21:37 發表

LSW都嬴咗.
最好都係男子頒奬台上面三個有兩個係直板既.
男子隊唔頭痕;女就真係出 LSW 定 DN先

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-5-1 11:01 發表

男子隊唔頭痕;女就真係出 LSW 定 DN先
兩個都唔出

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-30 23:52 發表

吸引多 D 人打直板
如果出黃鎮廷BUTTERFLY直拍, 我可能都入一塊.

引用:
原帖由 Georgett 於 2016-5-1 13:37 發表

收藏居多

引用:
原帖由 Georgett 於 2016-5-1 13:37 發表

其實佢如果唔係 BUTTERFLY 特約;其他牌子應該上年話出,今年有囉

黄镇廷越厲越劲!

好犀利!明顯進步,穩定左+防守進攻轉換好左,如果搏殺成功率可以提高小小更不得了

黃鎮廷是香港人的光榮

回復 118# 的帖子

同意&#128077;&#127995;&#128077;&#127995;&#128077;&#127995;&#128077;&#127995;

如果出塊Wong Chun Ting, 香港一定缺貨

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-5-1 19:07 發表
如果出塊Wong Chun Ting, 香港一定缺貨
其實應該出, 黃鎮廷係香港土生土長的球手打入世界頭 10 之內

點解覺得黃鎮廷升左level甘? ....由其對 GAO NING 果場,  同水谷果場部係, ....世界前五真係有機會

引用:
原帖由 nikipang9041 於 2016-5-1 22:08 發表
點解覺得黃鎮廷升左level甘? ....由其對 GAO NING 果場,  同水谷果場部係, ....世界前五真係有機會
劉國棟目標係黃鎮廷成為最佳非中國籍選手

正手使用率有所提升,前三板上手積極左,步法上亦有調整,冇先前咁依賴反手擰,多左擺短,正手短處理相對嚴密,唔俾對手機會,咁上下

重有近檯快左,反手多左板快撕,唔同之前都係先拉起再相持

136 1234567
發新話題