發新話題

2016亞洲盃(黃鎮廷奪季軍)

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-29 15:10 發表
真係娜姐打于姐;四強不是夢
已經入左四強

黃鎮廷3-0 莊智淵
黃鎮廷4-2 水谷準

晉級四強

引用:
原帖由 wilsonkk 於 2016-4-29 21:28 發表
https://goo.gl/8UtyHk

1080p.....
唔該晒.
睇咗李曉霞嬴馮天薇. 李曉霞好利害.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-4-29 15:44 發表
台灣莊叔輸咗俾廷哥.
佢奧預賽先啱啱殺死個巨人. 今次就接連輸俾兩個香港後生. 改大咗個碼同改咗十一分之後, 個乒乓波真係圓咗好多. 咩事都可以發生.
個場波莊伯好似冇力氣咁

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-29 18:40 發表

已經入左四強
跟住比 LSW 打到 ,聽日重要對馮姐;不過四千歐羅已袋

其實想睇美誠對美野,野解得一張台睇

打得唔錯。聽日銅牌戰加油!

張繼科戰術很清晰。前幾板打黃生正手,再調動黃生反手,降低黃生橫打致命率。

睇完廷哥對張生. 為佢兩個拍掌.
聽日有幾場應該會幾好睇. 兩場決賽都會係.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-29 23:26 發表
打得唔錯。聽日銅牌戰加油!
銅牌應該冇問題

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-29 12:20 發表
港隊成績好似麻麻
唔差囉,男有第三、女有第四

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-29 23:41 發表

唔差囉,男有第三、女有第四
第一日麻麻,第二日峰迴路轉

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-29 23:39 發表

銅牌應該冇問題
希望keep住把火。不過今次真係超曬額。更何況,一天連續打三場高質量對抗

wong 真係 打得唔錯呀!

反而 tie 今晚就真係。。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-29 23:47 發表

希望keep住把火。不過今次真係超曬額。更何況,一天連續打三場高質量對抗
有時運既野你識條鐵,冇 la~ la~ 袋多幾舊歐羅 (三場: 娜姐對金姐、黃生對張生、黃生對隼生,其他真係 )

剛剛醒起,聽日娜姐對馮姐;娜姐個位場邊教練咪會係馮姐起新加坡個位教練 (如果香港得一位教練去既話)

引用:
原帖由 TomLai 於 2016-4-29 15:48 發表

師兄喺北美睇到live Youtube? 我係香港睇唔到.
香港唔係睇章魚

3-4  HIRANO Miu /
  4-11,12-10,11-7,8-11,11-7,8-11,9-11

HIRANO Miu 勁呀,今年內對親ITO Mima 都係贏

原來水谷準食緊神經科藥抗 mental depression,好慘 ;,

發新話題