發新話題

今早想報參加乒總比賽, 重難過 book 場

今早想報參加乒總比賽, 重難過 book 場

今早10:00 正開住電腦等, 入去打好晒, 點知出 bad gateway, 未夠五分鐘己經滿額, 以後都唔點先有得打下比賽
興趣: 打乒乓球, 天文攝影, , 業餘無線電/衛星通訊,

算吧
打論壇比賽吧,見你是管理員 免費報名
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2016-4-22 10:28 發表
算吧
打論壇比賽吧,見你是管理員 免費報名
報論壇比賽的確易好多好多, 普通會員同未登記的球員都好易報名, 而報名人數都唔少

超快爆了!!

你有白金咭,有優先權喎. 唔你用網上先到先得報
引用:
原帖由 smallstar 於 2016-4-22 10:20 發表
今早10:00 正開住電腦等, 入去打好晒, 點知出 bad gateway, 未夠五分鐘己經滿額, 以後都唔點先有得打下比賽

引用:
原帖由 mym 於 2016-4-22 10:48 發表
你有白金咭,有優先權喎. 唔你用網上先到先得報
唔係我報呀,幫人報

這個post是否曲線廣告
本帖最近評分記錄
  • rckw +6 睇逋一切 XD 2016-4-22 11:57

引用:
原帖由 smallstar 於 2016-4-22 10:20 發表
Smallstar之後可以寫programme去報名比賽,到時5使煩.

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-22 11:55 發表
這個post是否曲線廣告
也野叫曲線廣告 ?

引用:
原帖由 HK-KC 於 2016-4-22 14:23 發表

Smallstar之後可以寫programme去報名比賽,到時5使煩.
要有位先得架, 幾千人去爭百幾個位, 寫 program 出來都無用

引用:
原帖由 HK-KC 於 2016-4-22 14:23 發表

一按鍵就白畫面,等3分鐘之後就出error page話system busy,再入第二次之後又白畫面,又等3分鐘之後system busy,再試多次就額滿。 呢種情況,寫program有冇用?

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-22 21:10 發表

一按鍵就白畫面,等3分鐘之後就出error page話system busy,再入第二次之後又白畫面,又等3分鐘之後system busy,再試多次就額滿。 呢種情況,寫program有冇用?
係個 server 出, 唔比你入, 寫到識飛都無用!

引用:
原帖由 smallstar 於 2016-5-7 10:44 發表

係個 server 出, 唔比你入, 寫到識飛都無用!
咪就係囉

發新話題