74 1234
發新話題

2016波蘭公開賽

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-24 23:39 發表
我一向覺得平野美宇技術好過伊藤美誠
我一向覺得平野美宇樣子好過伊藤美誠

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-24 23:39 發表
我一向覺得平野美宇技術好過伊藤美誠
樓主真係會說笑 ,佢跟劉潔個時好明顯同現在爭起碼一個級別;

回復 61# 的帖子

平野美宇打波比較"柔", 伊藤美誠打波比較"剛"
本帖最近評分記錄

回復 62# 的帖子

伊藤美誠 cute D

最想睇到平野美宇拍伊藤美誠打雙打, 伊藤美誠拍石川, 福原愛都打得冇咁好

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-25 11:40 發表
最想睇到平野美宇拍伊藤美誠打雙打, 伊藤美誠拍石川, 福原愛都打得冇咁好
拍石川唔係咁掂,拍福原愛掂好多,但福原狀態麻麻,日本隊真係有排煩

Cccccccccc

回復 67# 的帖子

唔好要愛姐   咁就唔洗煩

平野塊面好像漲左咁,冇以前咁Q

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-25 18:30 發表
唔好要愛姐   咁就唔洗煩
果時唔係話唔知計到幾月,排名最高果兩個就會出戰。跟著日本隊d女將狂打巡迴賽爭排名嘛。 後來到截止,好似係福姐同石川最高排名,會派佢兩個嘛。

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-26 00:48 發表

果時唔係話唔知計到幾月,排名最高果兩個就會出戰。跟著日本隊d女將狂打巡迴賽爭排名嘛。 後來到截止,好似係福姐同石川最高排名,會派佢兩個嘛。
係呀,福姐同石川打單打,伊藤打雙打;平野美宇就做飯震冬

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-26 00:45 發表
平野塊面好像漲左咁,冇以前咁Q
漲左少少姐
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-26 00:48 發表

明顯愛姐不在狀態, 排名高都冇用, 去到奧運都會被人打走

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-26 01:57 發表

係呀,福姐同石川打單打,伊藤打雙打;平野美宇就做飯震冬
平野美宇應該可以搭伊藤打雙打的

74 1234
發新話題