發新話題

何鈞傑

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2016-4-17 12:39 發表
黃鎮廷 唐鵬 單打

何鈞傑 江天一 公開進行選拔賽
正常應該係第二段比賽勝者去打;但你睇講到咁,即係叫何生唔好玩野 ;學我話齋,咁到輸得,退休返屋企

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 15:23 發表
個個只睇排名, 都唔睇下球員的努力
公平 d,陳江華都冇話何排名底,所以唔派何,只係"… 江天一始終剛剛傷癒,加上他經驗豐富又出戰過奧運 … "。即係今次就算何起第一圈就拿到,都係時運高;預見 Rio 個時就會唔同,連人地開滴滴仔都打唔到囉

引用:
原帖由 albert12 於 2016-4-17 23:14 發表
正路冇理由吾出東東,張繼科輸比外國球手次數實在幾多 (排名頭四位,無可否認馬龍、東東最穩定), ...
出東東會破壞現有乒總體制呀 (總教練講明 ),東東係連團體賽都冇得打呀;其實女單一樣,總教練想比李打女單,但難選佢囉,要放聲氣,咁班人放水,唔係總教練就頭痕

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 19:01 發表
呢 D 問題一 D 都唔複雜
1.唐鹏係第一階段傷左, 而且佢係奧運的排名足以拎到入場卷, 所以唔打第二階段
2.都唔係俾希望, 何鈞傑有機會打團體賽
3.呢個情況同中國一樣, 樊振东太年輕冇得打男單, 俾左&# ...
重有位黃生,同女單個幾件 (一件都冇出完全講唔通);其實乜野整體利益先?當我三歲,解釋下,跟本就係懶;懶唔係問題,你收錢呀嘛

引用:
原帖由 tony2010 於 2016-4-17 20:16 發表
今次奧運選舉,今某些地區頭痛,如東東打第二輪都會出現這樣情況,最後的決定都係國家的安排
東東點會打第二圈,一早講左;人地計好曬,你估香港乒總

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 17:44 發表
其他國家都有可能係咁
個個先唔會白痴,計好曬;唔計就第二圈比阿東去打

引用:
原帖由 super_phoenix 於 2016-4-18 19:18 發表
如果贏咗都冇得打的話,咁贏嚟做乜,整體利益的話,係咪唐鵬實有獎...
我肯定係單打唐鵬一定冇牌(就算張生輸比韓仔、馬生傷出),佢好明顯食老本,不過佢唔去,男團唔夠強;反而黃生單打有機
乒總咪諗囉,江、何去,江贏就得,點知江會撞到勁人,得何贏

引用:
原帖由 tomcat 於 2016-4-19 23:27 發表
何生都話聽領導安排,
在腦難五年唔係白過.
聽話唔代表有運行,上面落幾件落來,你變執波仔都得

引用:
原帖由 鼓勵 於 2016-4-20 00:34 發表
派马x來,羅冠軍都得啦!
不知所謂 ……自欺欺人…… 何xx聽話是不是佢自原呀!
何xx唔想去打咩, 有冇諗過佢感受 !
有冇諗過其他球員既感受! 有冇諗過香港人既感受。
邊有人會有奧運打唔去
其實影響唔止何生,訓練何生間球會,私教都影響,起碼冇得話訓練到奧運代表出來,搵少好多家長錢

發新話題