發新話題

何鈞傑

呀何生E單野 同香港選特首一樣,選好咗 都係要問準 中央佢 肯唔肯,中央話肯然之後再任命安排!講到尾 都係要中央話 OK先得。

陳先生,時代改變左拉!

派得人出去,就預左 君杰會贏,天一神水會輸,

君杰當住全世界

贏波得到GE入場卷,如果你堅持唔比君杰去打,

你如何向全港球迷,奧毀會交代?

陳先生,邊個比飯你食?。。。。。。係全港納稅人!

何生都話聽領導安排,
在腦難五年唔係白過.

引用:
原帖由 tomcat 於 2016-4-19 23:27 發表
何生都話聽領導安排,
在腦難五年唔係白過.
聽話唔代表有運行,上面落幾件落來,你變執波仔都得

支持何鈞傑
主拍 Taksim   正手 05FX   反手 省狂

副拍 Ma Lin Carbon   正手 M1   反手 M2

派马x來,羅冠軍都得啦!
不知所謂 ……自欺欺人…… 何xx聽話是不是佢自原呀!
何xx唔想去打咩, 有冇諗過佢感受 !
有冇諗過其他球員既感受! 有冇諗過香港人既感受。

所有運動員生辛苦咁多年個個都想出去闖下。
下下叫阿爺派兵, 體院有何用

支持何鈞傑 x 9999 !
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

乒總係咪玩野?
江天一擺明是亂來駁大毛,近期外戰一月比何差

引用:
原帖由 鼓勵 於 2016-4-20 00:34 發表
派马x來,羅冠軍都得啦!
不知所謂 ……自欺欺人…… 何xx聽話是不是佢自原呀!
何xx唔想去打咩, 有冇諗過佢感受 !
有冇諗過其他球員既感受! 有冇諗過香港人既感受。
邊有人會有奧運打唔去
其實影響唔止何生,訓練何生間球會,私教都影響,起碼冇得話訓練到奧運代表出來,搵少好多家長錢

運動員都有高低潮, 高潮時你打壓佢, 低潮時你放棄佢。

唉, 世界就是如此

拳怕少壯,何鈞傑當打,上升期,前途總好過走下
坡之江天一,唐鵬。應該為四年後之奥運打算!

拳怕少壯,何鈞傑當打,上升期,前途總好過走下
坡之江天一,唐鵬。應該為四年後之奥運打算!

江天一既壯太,真係好沈.陳先生硬係話佢有什麼奥運经驗.堅持同大自然對亢.有冇搞錯.呢D至係特事特辦,分分鐘.被退休,

繼續陳總話事,繼續唔會有平等

引用:
原帖由 yoyo 於 2016-4-21 21:52 發表

陳總比了好多机會何鈞X, 而我相信何亦會破苦尋州
終有一天奧運舞台是他的
陳生比機會 何鈞X果陣我就無機會見到拉,

不過有機會但係無比何鈞X果陣全世界都見到囉

乒總面是上的OLYMPIC QUALIFIED冇何生 !!!

1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

一齊去[乒總之友]面書專頁討論下:-

發新話題