發新話題

[是非] 乒總回水簽名區

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動

乒總回水簽名區

我買了週六週日準備看馬龍或張繼科. 點知今日去到伊館連福源愛都看唔到. 感冒比人欺騙. 若你們也有此感受請簽名支持乒總回水。

1. 芝c高比
2.
3.
4.

happy1212 support
我預早定了昨晚和今晚共十張票

psycho

support
乒總回水回水

乒總 I love you!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

看電影覺得悶或不合心意, 有得回水嗎!
Kit Leung

引用:
原帖由 mrpk1234 於 2016-4-16 15:28 發表
看電影覺得悶或不合心意, 有得回水嗎!
買個飯團,俾團屎給你,你都覺得好正

引用:
原帖由 朱世赫 於 2016-4-16 16:28 發表
好似你咁賣比人
其實是我相熟的朋友拿去看,剛好有這朋友比較喜歡的球星在玩。

眼角和吃東西不可比較, 眼角最多覺得不滿意, 吃不潔東西會死人。
Kit Leung

MRPK,我剛才的比喻:主要是詮釋被冰總欺騙了, ,如有冒犯,請多多包涵。
如帶來惡意的人身攻擊,就不好了,這兒以球會友嘛。

只可話安排不當,令人失望!

獨市無水回,財到光棍手,下句唔使講

~超級榮譽~

回復 11# 的帖子

是沒有清楚交代賽制,有欺騙之嫌
另人有合理期望在第二階段可看到排名高的好手

psycho

今晚是敗部復活賽, 除了尾埸稍有看頭外,
其他真是星星, 月亮, 太陽.
冰粽安排似有失當, 有負今晚買了票入埸的球迷.

引用:
原帖由 tommy1111 於 2016-4-17 12:19 AM 發表
今晚是敗部復活賽, 除了尾埸稍有看頭外,
其他真是星星, 月亮, 太陽.
冰粽安排似有失當, 有負今晚買了票入埸的球迷.
您請我睇都唔去啦,何況要比水

~超級榮譽~

明顯搵笨,不過香港現在咁,就

引用:
原帖由 芝c高比 於 2016-4-16 13:17 發表
我買了週六週日準備看馬龍或張繼科. 點知今日去到伊館連福源愛都看唔到. 感冒比人欺騙. 若你們也有此感受請簽名支持乒總回水。

1. 芝c高比
2.
3.
4.
想乒總回水就要積極做嘢呀,我已經做咗啦.
psycho

發新話題