發新話題

[是非] 伊館為何咁冷清?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-16 12:19 發表
港隊唔出主力驚輸波跌排名, fine。咁點解港隊作為主隊,都唔出副選俾佢地吸取經驗,甚至爭取排名呢? 難道要等中日韓都出主力,甚至要對埋歐洲勁旅,咁先俾我地班後生仔女出賽打波,搏負碌贏人地高排名球手大幅加分 ...
參加外圍賽才可以參加奧運

外圍賽做戲

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-16 14:45 發表
我知。 所以個個只參加第一階段嘛。我問題係,做乜唔派埋副選參加第二階段,係咪限人數參加第一階段,而冇參加第一階段就唔俾參加第二階段,所以一個二個只參加第一階段,係咪咁?
如果唔係,點解唔報多d,俾d新人吸 ...
沒有參加第一階段可不可以參加第二階段

難得今次有網上直播。。

引用:
原帖由 zeio 於 2016-4-16 17:01 發表
場面都還算可以

不過,江天一零四出局

而家何鈞傑苦戰當中
咁樣江天一可以打多場,引觀眾入場

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-16 19:02 發表
仲笑笑口
他永遠笑笑口

引用:
原帖由 jaws 於 2016-4-16 21:55 發表
不吐不快,什麼總教練,這領導多年,成績一般,講就一流做就九流,近幾年改變,有機會給本土球員代表,一批有心教練和劉國x教練,成績大家看
有幾多個總教練會親自隨隊出征國外賽事

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-17 01:27 發表

錢已袋,又過關,點會唔開心。
佢點會唔知;中國一早講左唔玩二次,日本唔知有冇講

大賽一定,表演賽就唔知;不過老實講,只要乖乖,阿爺開心時比幾件剩餘物資落來又過骨,洗乜努心努力;你睇日本吃 ...
大把中國球員去日本,去到就改個日文名。 搞到外界認為係土生土長日本人

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-17 13:15 發表

我意思係落本落心機訓練(當然知,南韓都有,攪到阿金姐連一姐都冇得做 ),
參加唔到世界大賽事(世錦賽,世界杯)唔要緊,最緊要可以參加奧運

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 15:19 發表
但奧運係超大型賽事, 四年先有
重點係。奧運拿到獎。有錢收。超多錢。贏完後,返中國。

好彩我地李靜高禮澤飲水思源。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-17 15:30 發表
返中國, 冇人理佢地
但係香港, 港人當佢地係英雄
返中國,可以做私人教練,賺好多錢。

他們無需要留在體院,一個教練照顧多個球員。但他們仍然選擇,為香港付出。

引用:
原帖由 芝c高比 於 2016-4-17 16:46 發表

高教練李教練是香港的希望
期待高禮澤的青年隊

蔡振華管足球

發新話題