發新話題

[是非] 伊館為何咁冷清?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-16 14:45 發表
我知。 所以個個只參加第一階段嘛。我問題係,做乜唔派埋副選參加第二階段,係咪限人數參加第一階段,而冇參加第一階段就唔俾參加第二階段,所以一個二個只參加第一階段,係咪咁?
如果唔係,點解唔報多d,俾d新人吸 ...
沒有參加第一階段可不可以參加第二階段

難得今次有網上直播。。

場面都還算可以

不過,江天一零四出局

而家何鈞傑苦戰當中

引用:
原帖由 zeio 於 2016-4-16 17:01 發表
場面都還算可以

不過,江天一零四出局

而家何鈞傑苦戰當中
咁樣江天一可以打多場,引觀眾入場

引用:
原帖由 egghead1969 於 2016-4-16 15:01 發表

冇限,不過香港人唔想打,外隊冇理由留多幾日,邊個比錢
由頭到尾我都講緊一樣野,做乜唔俾埋港隊副選參加,旅費都唔洗,又有主場觀眾打氣,點解唔出多d人。
唔通等人地中日韓甚至歐洲球員到齊,咁先俾佢地出戰,搏大霧贏波大幅加分?如果只有高分對手先肯打,輸唔洗扣贏就大幅加,輸打贏要,咁排第一果個以後唔洗打啦。

引用:
原帖由 橫變直 於 2016-4-16 18:14 發表

由頭到尾我都講緊一樣野,做乜唔俾埋港隊副選參加,旅費都唔洗,又有主場觀眾打氣,點解唔出多d人。
唔通等人地中日韓甚至歐洲球員到齊,咁先俾佢地出戰,搏大霧贏波大幅加分?如果只有高分對手先肯打,輸唔洗扣贏 ...
因為第二階段冇得換人,而靠世界排名參加奧運一定要打這個比賽,位就得四個,所以冇得用副選

回復 52# 的帖子

男單, 香港出左 4 人
女單, 香港出得 3 人(計理帖雅娜)

點解女子唔出多 1 人 ?

回復 53# 的帖子

仲笑笑口

回復 42# 的帖子

最好笑係個場都坐唔滿

冇可能冇諗過,佢第二階段要報名,已經唔尋常

同期進行既歐洲外圍賽一樣係分兩階段,不過人地第一階段未能晉級既選手直接進入第二階段再打過,唔駛報名

回復 57# 的帖子

有古惑

我就笑唔出,成班朋友訂呔票,念住睇埋頒獎高興,現在全部走人去打波!

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-16 19:02 發表
仲笑笑口
他永遠笑笑口

回復 60# 的帖子

最慘係買左星期五至日的觀眾, 喊晒口

引用:
原帖由 戰地記者 於 2016-4-16 01:39 發表
今日只有小貓 3 4 隻
奧乒外圍賽】土炮冇影 陳江華認冇咁好睇

【on.cc東網專訊】 奧乒外圍賽第二階段賽事,杜凱X、李皓晴、黃鎮廷等「土炮」全部無緣賽事,而棄戰女單的港隊,男單亦只派江天一和何鈞傑出戰,港 ...
今次外圍赛本身諗住去睇,但係就唔到時間,不過又講真我從来不怎麽看决赛,因為正常都係中國對中國,悶爆,所以较喜愛看16進8,8進4!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

剛才看J5台直播,發覺現場的乒乓球觀眾都好有品。儘管他們觀嘗不到本來期待的中日韓台高手,並正如各位所說有被人揾笨的感覺,但他們都對競賽水平xx的其他亞洲選手拍掌鼓勵,不因為他們的水平高低及覺得被人揾笨而發出hur聲。好嘢!
本帖最近評分記錄

港人水平乃中華民族之傲

回復 63# 的帖子

香港人有品

不吐不快,什麼總教練,這領導多年,成績一般,講就一流做就九流,近幾年改變,有機會給本土球員代表,一批有心教練和劉國x教練,成績大家看
本帖最近評分記錄
  • sorry +7 2016-4-16 22:08

發新話題