116 123456
發新話題

[是非] 伊館為何咁冷清?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
引用:
原帖由 tsomlay 於 2016-4-17 13:26 發表

你條短褲長過膝蓋少少 垃圾冰種都唔比你出埸比賽呀!
今次乒種搞國際赛 又比D中東選手穿長褲比賽?
你去收皮啦,垃圾冰種。
乒總執法嚴謹,連我起外國都有所聞;我重估會唔會係咁 dq 班世界級球手既發球
不過公平 d ,今次係 ITTF 做野,有 d 唔同

大家係咪有內幕消息,知道咁多嘢? 願聞其詳......

Hody

回復 103# 的帖子

時間編排肯定錯晒, 最吸引人買票的第一階段居然係平日, 叫人點睇 ?
學生要返學, 大人要返工

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-18 18:42 發表
時間編排肯定錯晒, 最吸引人買票的第一階段居然係平日, 叫人點睇 ?
學生要返學, 大人要返工
應該第一階段係起碼打星期四、五(唔計唔玩),不過官僚既野

中東地區信仰問題,可穿長褲比賽,包頭都可以.

真係要炮轟乒總,枉我哋一個月前買定今個星期六飛,一心捧中國隊場,諗住按慣例無決賽都應該有四強睇,點知戲碼咁弱,真令人大失所望,而且我是第一次睇現場,令我熱情盡失,嚡!咁搞法下次請我都不會去睇。

回復 114# 的帖子

炮轟是忍讓,
書面投訴,要佢做野,
佢一定要回答你,
再跟進行動,
一定要堅恃,
不能放過它

psycho

引用:
原帖由 fhsf 於 2016-4-19 17:23 發表
真係要炮轟乒總,枉我哋一個月前買定今個星期六飛,一心捧中國隊場,諗住按慣例無決賽都應該有四強睇,點知戲碼咁弱,真令人大失所望,而且我是第一次睇現場,令我熱情盡失,嚡!咁搞法下次請我都不會去 ...
重点是乒總的售票章程隱瞞了可引至排名高球員在次階段退賽的賽規,欺騙了不知情的球迷
psycho

你想有回水真係要學雲海

回復 119# 的帖子

唔只乒總, 很多運動總會的高層都唔識自己負責的運動

蔡振華管足球

回復 121# 的帖子

唔只足球, 佢仲係現任國家體育總局副局長,並擔任中國足球協會、中國桌球協會和中國羽毛球協會主席。

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-4-22 12:32 發表
唔只足球, 佢仲係現任國家體育總局副局長,並擔任中國足球協會、中國桌球協會和中國羽毛球協會主席。
現在中國足球唔係中國足協攪(國家體育總局個足球部都要關門,足拹就等換屆先決定),係政委劉廷東攪足球發展

其實你唔搵到錢,邊個來睇

江天一未瞓醒

江天一未瞓醒

引用:
原帖由 tomcat 於 2016-4-19 00:26 發表
中東地區信仰問題,可穿長褲比賽,包頭都可以.
重要係女人.
係尊重佢地既信仰同國情. 其他運動(例如排球)都有咁既情況.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

116 123456
發新話題